Вибір авто за 7000-8000$

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем Vexler, 9 лип 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    то на х його ставити??? чи це для включання, коли стоїш на світлофорі, а при троганні з місця тре виключати???

я рахую - якщо брати нову, то і відповвідно за ціну, така як відповідає авто. я вже писав, що нормальне нове авто коштує від 20-25 000 зелених. що це за машина Фабія??ціна 13 штук за нову, так само за Мерс 15 річний чи за В4 10 річний. яка ціна, така машина.

а В4 цілком може взяти за такі гроші.

2. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    По відчуттям десь відсотків 20 потужності відбирає

3. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Машина за 2 роки ні разу не зламалась, взагалі, їсть 5 літрів по трасі і 6,5 по місту, я бак виїздити не можу, та бенза блін не закінчується, економна капець. Я забув як вона під капотом виглядає.

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    щось слабо віриться шо вона їде. Я їхав на октавії тур (нашого професора) з 1.8 турбо, мене не дуже вразило як вона розганяється, а тут 1.2 ... Правда все пізнається в порівнянні, певно якби я поїздив на якійсь феррарі, то казав би шо моя машина ніхрена не їде :) Приїдь колись на з"їзд тою Фабією, інтересно було б...

5. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!
    За Б4.... Кльова машинка нічого нескажеш, в мене ще й з кліматом, брав прямо з німців, але ломиться зараза ледь не кожного місяця (наїздив з вересня 2008 року 28000 км вклав вже біля 4000 тис на ремонт), просто відносно мого росту (196 см) мені фабія тісненька, а так однозначно краще фабію взяти!

6. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    А почему сразу 1.2 ? можна 1.4 взять , но насколько я понимаю тут тема и цель ее про то какое лучше за эти деньги а не про то едет оно или нет , для меня пассат или корадо не едут нифига по сравнению с моим мотоциклом потому я и взял фабию НОВУЮ с 1.4 и не буду драконить МУ-МУ на сто каждый месяц , нашли машину которая едет пасик 2.0 которому 20 лет !!!! )))))) Я лучше проезжу на авто на гарантии пару лет и потом поменяю , чем я эти 2-3 года буду приводить ее в нормальное состояние !

7. slipknot

slipknot Active Member

1.8 турбо едет 8.5 сек. до сотни сколько же едет твоя корада интересно ?

8. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    чому це кожен місяць???? я проблем, дякувати Богу немаю з Пассатом. одне бентежить - мотор. так я вже взяв йому заміну. а так - все гуд.

в Луцьку сам особисто тестував ту Фабію. той сам жигуль, тільки тихіше в салоні і комфортніше, але не вкинеш в неї ні товару, ні цементу, ні ін буд матеріалів і навіть дівку добре не вжариш в ній, бо може ноги скорчити)))))))

9. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Чекай,чекай німці мають звичку як сипатись,так все нараз, пичинаєш з заднього пильника і пішлоооо.:yahoo:

Взагалі цікаве порівняння- :Dпроблем нема але міняю весь мотор і проводку, шукаю приборку, зад торчить відносно переду, Роман , по кузову дійсно можна не переживати, скоро не згниє.:girl_angel:

писи згадав стосовно сінкри- її тоже нема бо розбився фланець кардана, а так все добре, Романе, не лукавте, ніколи стара штопана баба не буде кращою за молоду дівицю.

Останнє редагування: 14 лип 2009
  10. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))

11. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ох і не кажи))) В мене то вже прийшло недавно і вже нарешті пішло)) Доробляю штрихи останні))) Потім ще буде питання з двигуном))) Гг)) Впринципі 380тищ і ше ніхто туда рук не пахав.. тьху-тьху-тьху!!!!!!

12. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    В тому і весь недолік бу, якийсь копієчний датчик може витрахкти мозги і пералельно потянути ремонтів на 2-3 тис, які як потім виявиться були зайвими.

13. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Я згоден що запорожець він і в Африці їздити небуде! Але я маю наувазі що треба прагнути до кращого. Машини після 95 не г..мно - а розраховані на 5-7 років єксплуатації, а потім починають сипатися. Власник 5 річного фольца(наприклад) 4 чи 5 покоління за ці 5 років вклав в нього лише розхідники, він це скаже при продажі- ти йому повіриш бо це правда, а через півроку експлуатації купленого в нього авто почне мигати та пищати лампочка тиску(хоча з двигуном все добре), і вперед по СТО шустрить мозги!!! А там всього навсього окислився контакт, а через тиждень в другому місці!!! Я немаю наувазі конкретну мащину. Скільки наших одноклубців з досвідом ремонту власними силами сторюють теми типу"Мля що з моєю машиною, що за х....ня" А маючи нове авто- зателефонував, і хай розбираються в чому проблема! я от до чого веду.

• Подобається Подобається x 2
  14. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    є водії, а є автомобілісти. ремонтувати тре вміти самому.

створюють, бо не читають попередніх тем 70 % форумчан. і спеціально для цього створений цей форум, щоб разом ремонтувати авто))

а маючи нове авто тре мати ще й 1000-2000 як мінімум на облуговування. і вони тобі розберуться. Ой як розберуться...........

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    тільки постій пару місяців в черзі , бо в гарантійників немеряно таких як ти. Ніколи не чув таких історій? А ще поки машина на гарантії, купувати та міняти розхідники, міняти масло, ставити сигналку та ще багато інших операцій, ти мусиш робити саме в свого дилера бо інакше втрачаєш право на гарантію. А в дилера ціни на то все в 3-4 рази вищі, ніж на інших сервісах. Так що це палиця з двома кінцями.
    ну це вже ти не правий. Як то кажуть, хто на що вчився і хто до чого має хист. То від совкових часів пішла традиція колупатися в машині самому бо СТО як таких було вкрай мало. Але насправді якщо людина купує холодильник, вона не зобов"язана вміти його ремонтувати :)

• Подобається Подобається x 1
  16. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    на холодильники є авторизовані і сертифіковані сервіси. а на Фольца не підкажеш де в Луцьку є?? в дяді Стьопи чи Тьоті Васі не катить.......вибачай

17. slipknot

slipknot Active Member

Да подумаешь мотор сменил - ))) делов на 5 мин ))) , то что тебя ничего не беспокоит это ты можешь расказывать когда на базар машину погонишь , я как бывший владелец фольца которому было 25 лет и который мне достался в очень хорошем состоянии могу тоже сказать - ну подумаешь мотор поменял - ну подумаешь почти всю ходовку через пол года а потом каздый месяц - два какая нибудь мелочь итд - так вот эта самая мелочевка раздражает больше всего , по поводу жигуля - никако сходства не вижу , это я могу тебя заверить как бывший владелец авто "Ц" класса , мен тогда больше пасик волгу напоминает :D ,по поводу товара у меня возить нечего кроме кульков из супер маркета а засирать машину строй материалами и цементом картошкой итд ? (
    я лучше 15-20 гр заплачу что бы мне надом привезли чем потом за мойку с химчисткой заплачу в 5 раз больше , жарить телок между мешками цемента и строй материалами тоже не прет )))

• Подобається Подобається x 3
  18. slipknot

slipknot Active Member

Почти все доп . оборудование мне подарили в салоне с установкой в салоне ,а насчет ремонта - нет не желания не времени ,мне лучше заниматься своей работой и на этом зарабатывать , вот вотоцикл разобрать , собрать починить это в кайф а с машиной уддовольствия мало как то .

19. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    за бульбу мова не йшла. цемент "насипом" через люк не нагружаю.

до твого відома. Тільки що зі Львова. перевіз речі своїх друзів, які з*їхали з квартири. 2 ліжка, МХП,стіл. телевізор. двд. 2 матраци, 3 табуретки. пральна машина і ще купа речей і одіял. цікаво як мені в Фабію одну пралку закинути??? і де знайдуться любителі перевезти зі Львова в Луцьк за 20 грн????
    пі.сі. Фото тре???))))))))
    волга яка?? 31??? - то це мерс 123.

. який водій - така машина і так часто ремонти тре......))))тчк.

на 5хвилин?? це який?7може в Фабії чи радіомашинки??? пиши обдуманно, особливо час.!!!))))

офігєнні ціни. може ще за 20 грн в вас гектар поля скопають??? - давай їх сюда.

20. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    от бачиш - тобі мотоцикл давай ладити. А я свою МТ-11 завтра на метал посуну. точніше приїдуть і заберуть.......

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)