Вибір авто за 7000-8000$

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем Vexler, 9 лип 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    в німців (100:wacko: за інші авто не знаю в задніх дверях є функція на замку, що дозволяє двері відкривати тільки з надвору, а з середини - ні......))))) вікна також блокуються електропідйомниками))))))

так. хід правильний. але якщо поїхати відпочивати сім*єю - то це так приємно і комфортно покласти в просторий багажник речі( а їх не мало, особливо якщо в мене всім*ї 3 жінки))))))) а не везти їх на даху авто, кришку багажника притягувати шнурком і ще й на руках тримати сумки))))

питання: скільки важить Сірко???

але щоб їх відключити (перевести в інше положення) треба вийти з машини - відкрити дверку і тоді переключити.

Останнє редагування модератором: 20 лип 2009
  2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Моя дитина в 7 років сама водить машину та знає як ремонтувати радіатор, як і принцип роботи ДВС. Я думаю, що знайти блокіратори дверей для нього це 3 секунди.

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    970 кг.
    яка б не була подорож, в мене ніколи не було повного багажника. Тільки один раз за останні 3 роки я залишав сабвуфер вдома.
    Сорі, я казав про себе, в мене вона тільки одна. Ну, навіть якби щось змінилося, то вони б були по черзі :)

ага, то значить я маю переверіряти їх положення кожного разу перед рушанням? А ще повинен вибігати з авто, відкривати двері дитині щоразу, коли саджу її в машину, закривати за ним і так само в зворотньому порядку по приїзді? Дякую, але як на мене це зайве :)

Останнє редагування: 20 лип 2009
    • Подобається Подобається x 1
  4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    ок. а тепер дивись. візьмемо наприклад твого Сірка і Т4. важать вони по різному, але розхід палива також різний і в Т4 я думаю менший, бо розхід Сірка не знаю. і переночувати в ньому можна і все, що завгодно.

я наприклад планую поїхати в Карпати цього року і жити практично в машині. це мені подобається. сидіння розклав (точніше ліжко ростелив) і спи собі))) в Жигулях я собі цього дозволити не міг. тому і відкладав поїздку

5. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Можу почати з того, що для повноцінного відпочинку у карпатах треба вже іншу машину ніж твоя ;)
    Чоловіче, фізики ще ніхт о не відміняв. Для перевезення більшої маси з однаковою швидкістю та розгоном потрібно більше енергії. Як і для її зупинки. Для більшої енергії двигуну потрібно затратити більше пального.

6. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    але почек. скіко твоя хаває??? а Т4?? - по трасі 6-7 літров соляріуса))))

7. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    ну по бездоріжжю кататись і підніматись на гору на машині я не збираюсь. а по перевалам вона добре йде. навіть на моєму кончаному Г60))))

8. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    плавно переходимо в оффтоп. Пропоную розмови про ккд двигунів перенести в іншу тему. В даному випадку скажу точно, що одному і тому ж бензиновому двигуну треба менше бензину, щоб затягнути за один час на одну відстань сірка аніж Т4. Бо це вже 2 сірка по вазі і 3 по коефіцієнту лобового опору :)

9. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    а спати в машині теж на перевалі збираєшся? Я до того, що найцікавіше це там, де немає асфальту. Але це теж не ця тема. Не зношу лише тому, що це може допомогти читачам вибрати тип авто до покупки.

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Хлопаки, про шо ви сперечаєтеся? То саме шо порівнювати корову і коня - шо краще? :) Корову в плуга не запряжеш, а з коня молока як з козла :) Ваші машини мають різну функціональність і відповідно різні характеристики.

Наскільки я знаю Ореста, він на відпочинок зазвичай вирушає доволі спонтанно і речей багато з собою не заготовлює, тому багажника сірка йому вистачає, та й задоволення від далекої поїздки не порівняти з пасатом.

А комусь може треба багато простору для купи багажу, і ззаду посадити не дитину, а двох дорослих друзів (у яких теж свій багаж буде).

Ще комусь треба запертися подалі від цивілізації і асфальтованих доріг, для цього йому доведеться мати машину з великими колесами, високим кліренсом і повним приводом.

Тому не можна порівнювати купе, позашляховик чи універсал. Кожному своє

• Подобається Подобається x 2
  11. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    Знаю - кончаному Г60)))) (без обид ты сам писал )
    на фото он такого же цвета как крокодил !
    :D

12. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    в суперечці народжується істина))))))))) і люди доходять до консенсусу( вроді так)))))

тобто?? погано в ньому їхати??? коліна впирають в підборіддя???)))))))))

саме так)))))))

я не порівнюю ці авто. а дискусією підбираємо авто ідеальне для сім*ї. хоча я бачу в кожного розміри сім*ї різні))))))

13. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    конкретніше можна писати???? набір слів якийсь. який Г60 на фото того ж кольору як крокодил???? що за несмислова побудова речення?

хочеш - можеш ображатись, але вже дістало. Дивись, як Сірко, Мартіні пишуть - тут навіть мій кіт розуміє. а від твоїх дописів - нервово курить на балконі))))))

14. slipknot

slipknot Active Member

15. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    купиш - зрозумієш.....

16. slipknot

slipknot Active Member

це хто?? я?? вбухую бабло?? ти хоч знаєш що це за машина і чим вона відрізняється від простого пассата??
    ответ " Знаю - кончаному Г60)))) (без обид ты сам писал )

17. slipknot

slipknot Active Member

Я же не виноват что ты так тяжело воспринимаешь все , не нравиться не читай ! кстати сегодня ездил 200 км от города при 90 -100 км.ч расход был 4.8 - 5 л с кондюком + 5 чел в салоне + полный багажник ( влезло все кстати ( коляска детская + огромное количество сумок ! - вывод - большая 2х литровая машина не нужна мне так точно !

18. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    сервісна книжка ха-ха-ха!!!!!!!
    сервісна книжка Авєо за 1,5 роки експлуатаціх:
    -тормозні диски під заміну
    -колодки 4 рази на рік на всі колеса
    -підшипники ступиць на всі 4 колеса.
    -2 рази міняні стойки задні. один раз передні

19. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    кончаному Г60 - це мова йде про мотор. якщо не розумієш про що.

ти дай відповідь на рахунок кольору, а не ти отмазуєшся лєвими дописами.

я тобі книжку подарю по Пассатам, щоб ти зрозумів чим відрізняється Г 60 від просто Пассата

20. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    напевне вітер попутний був))))))))))))

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)