Владельцы Passat B5 поделитесь впечатлениями от машины

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем abarinoff, 10 лис 2010.

1. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    З цією індикацією їхати взагалі не можна - навіть на сто! Викликай евакуатор.

2. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Та ладно, аж так не страш

3. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    А чого лякаю? - Попереджаю.
    Ця ж лямпочка загоряється коли двигуну погано, і настільки погано, що якщо і заводиться, то працює в аварійному режимі "доїзду до сто".
    В більшості машин є лише ця лямпочка - то не А6С4 з її приборкою як в літака, де майже на кожен дотчик є своя шкала чи лямпочка. І якщо двигуну погано (пробитий карте і масла нема, наприклад) то єдине що покаже то саме "чек енджін", тобто ця лямпочка.

Останнє редагування: 3 січ 2015
  4. kym

kym Аксакал

a 100
    На такий випадок там теж червона лямпочка масльонка є.... і перегрів двигуна теж окремо є... а все решта Чек ....

5. олександр4а

олександр4а Початківець

пасат б5+
    Я тоже так думаю. Ця ж лампочка не червона. Вона жовта і напевно трохи проїхати я все таки зможу. Може це співпадіння, але вона засвітилась через пару хв як я заправився на аветрі 92-эвро. Может бензин попав поганий?

6. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Знач помилка буде типу- лямбда-поза межами регулювання. Їхати можна

7. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Я б теж не рекомендував їхати своїм ходом. Хреновенький значок для поїздки...

8. олександр4а

олександр4а Початківець

пасат б5+
    зранку завів- лампочка світиться. перевірив всі рідинивсе нормально. Завів ше раз нічо понятно не змінилося. Зняв клему з акумулятора почекав пару хв прикрутив назад і всьо стало гуд. Пів дня проїздив нічо. Все добре

9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Значить помилка плаваюча і може знову вилізти. Скиданням клем, онулився стек помилок

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)