аааааа-а-а-а-а-а-а!!! шозанах!!! Спокійно, нічого страшного не сталося. Ми мігрували на іншу платформу. Оскільки форумний двигунець vBulletin третьої лінійки давно припинив розвиватися і застряг в минулому десятилітті, прийнято рішення перейти на XenForo. Це сучасна форумна платформа, яка йде в ногу з часом та не відстає від останніх тенденцій в дизайні, користувацькому інтерфейсі та функціоналі. В процесі міграції вдалося зберегти . всіх зареєстрованих користувачів з логінами і паролями . структуру розділів форуму . теми і дописи . репутацію користувачів (карму) . аватари . приватні повідомлення і навіть ваші фоточки і лінієчки Тепер працюєм напильником. Прошу тут писати шо кому не ясно, шо в кого не працює, шо кому бракує і теде і тепе, будемо розбиратися всі разом і розбудовувати наш рідний форум. З любов"ю, Ваша адміністрація АПДЕЙТ. Відповідаєм на поширені питання! 1. Деякі аватарки не перенеслися. Якшо вона вам дорога як пам"ять, то зайдіть в такому випадку на старий форум http://old.volkswagen.lviv.ua , знайдіть свою аватарку і завантажте сюди. Нічого писати на старому форумі не треба, він скоро буде видалений 2. Українська мова вмикається в самому низу форуму 3. Інформація про ваше авто в профілі збереглася, але ми виведем її під вашою аватаркою трошки пізніше 4. Аватарки примусово квадратні тільки в темах. У вас в профілі - оригінал аватарки
Ну для початку словника А якщо серйозно, то невже можна буде реалізувати ідею про "змінний" перший пост, бодай для вітки "Наші Авто" і "Барахолка"? Щоб можна було міняти опис машини і фотки в першому пості, щоб інфа свіжа була
суть в тому шо на старому форумі 10 балів видавалося зі старту, нахаляву! а решта плюсувалося до тих 10 а під час переносу воно порахувало тільки реально отриману карму. Тому у всіх стало на 10 менше
непогано))) но щось яскраво))) ато я привик до зелененького... а якщо серйозно в мене глюк якись, якщо щось написати пише "зайдіть або зареєструйтесь" це коли я пригаю по різних темах.
Колір форуму буде мінятись? бо дійсно не яскраво, сіро, скучно. І ще питання, чи буде щось ще перекладатись на українську, бо з англійською не дуже дружу.