десь продавались затемнені задні фари, ціна біля 300 грн. пошукай то не проблема і краще дивляться ніж задуті балончиком
Всім привіт,перестала працювати 1 і 2 положення пічки,де знаходяться ті термо резистори під панелю чи під бардачком?
Всім привіт,сьодні зробив собі таке,в плані заміна дротів на колонки,та +і-на магнітофон,установка пищалок,причина заміну блимання магнітофону,чи дасть результат???????
Заміна проводу на магнітофон дасть результат. І чим більший провід - тим кращий результат. До речі є ше один спосіб дешевий приєднання конденсатора електролітичного на декілька тисяч мікрофарад.
привіт,хочу замінити ризину,в мене р13 далі непамятаю,хочу поставити ширшу але тоже р13,порадьте марку і розміра.буду дуже вдячний
привіт,сьодні зробив повну заміну передньої ходовиї,поставив стойки shash,всі втулки,саліндблоки,тяги фірми більштейн,лишилось зробити розвал,але після заміни ризини,ось хочу замовити штурман(з тахометром і вольтметром)але неможу знайти статтю?,чи мають ті штурмани підсвітку?
Прошу допомоги,буває шо машина заводиться шо на холодну,шо на прогріту з пів оберта,а буває шо машину заводиш вона якби завилась але працюю при дуже малих обертах і зразу глохне,а коли вже завелась то мотор працює нестабільно,вробляється і все окей,дроти,свєчі,кришку трамбльора,бігонок міняв,пропало на недовгий час,в чому може бути причина?
а там немає що радити, я про фередо, купуй сакс, але не такий, як ти написав на передні амортизатори(Стойки shash) а саме SACHS.
Замовив собі штурмана з тахометром,вольтметром і температурою,підкажіть де тре то всьо підключити?дякою