VW Golf mk2 GU 1.8 Pierburg 2E2 1991

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем WANTED, 30 жов 2012.

1. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Я зробив більше, тому що ту плівку, яка розсіювала я забрав повністю, але якщо воно просто замало затемняє, тоді це фігня, просто доставити додатковий опір і готово

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

2. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Саме цікаве, що через півроку ця ядучо-синя підсвітка (а-ля китай-кар) за...бе до такої степені, що автор поставить назад ориг.лампи і зелену планочку.

• Подобається Подобається x 2
  3. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Езжу уже больше года на такой подсветке, не напрягает. Может у меня меньше диодов стоит и они не дают такой яркий свет. Сегодня проверял, затемняет лампочки для подсветки жк табла, почти в ноль, а диоды становятся тусклыми, но до конца не гаснут.
    ИМХО будет лишним. Эта пленка делает свет просто зеленым, а установка другой вряд ли что даст. Лучше поставить более тусклые диоды или поставить дополнительное сопротивление в цепь.

4. WANTED

WANTED Місцевий

Так в мене ж там 2 варіанти, надоїла синя, включив білу, або разом і регулятором скручу, щоб не сліпило)))

5. WANTED

WANTED Місцевий

Викладу свій наступний фотозвіт.
    Може комусь пригодиться, або просто буде цікаво. Впаяв лінійний вхід в свою VW beta 5 виробництва Blaupunkt. Довго і нудно шукав потрібну мікросхему, бо по даташиту пробивались всі, окрім одної, яка і виявилась потрібною. Методом тику визначив потрібні ніжки, перед якими були однакові конденсатори, до останніх і підпаяв лівий і правий вхід, масу можна брати з любої доріжки, яка контачить з корпусом, тобто є мінусом.
    Ось декілька фот:
    Ще не встиг її відмити)

Так воно виглядає з середини зі знятим приводом касети

Сюди я припаяв провід, до ніжок конденсаторів лівий та правий канали, а там де більший круг зішкрябав захисний шар лаку і припаяв масу

Сама мікросхема- педпідсилювач, її чомусь не міг знайти на даташит. Також позначені доріжки, які розрізав, хоча їх можна було і не чіпати, я так думаю.

Вставив назад привід касети, під"єднав основну фішку, по якій подавалось живлення на моторчик і з якої також були включені кінцевики. Червоним обвім місце розрізу доріжок, те, що обведено жовтим, це друга фішка, з якої йшов сигнал від зчитувальної головки, цю фішку я не під"єднував, так як без потреби, зеленим позначені кінцевики, які закоротив, для того, щоб не вставляти касету, впринципі увесь касетний механізм можна викинути, закоротивши окремо виходи до яких були під"єднані кінцевики, в мому випадку оранжевий з зеленим, та синій з коричневим проводи. Але я його залишив, щоб був закритий отвір касетних кнопок на головній панелі.

Так підпаявся ззаді на платі

• Подобається Подобається x 1
  6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Десь я вже таке бачив))))))
    Молодець!

7. WANTED

WANTED Місцевий

І я таке бачив в твоїй темі))
    Дякую)

я б теж радив їх закоротити)

Останнє редагування: 23 січ 2013
  8. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Шег, а може й ти закоротиш кінцевики, чи так і вставлятимеш касету ?

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ти не шариш)) Це так круто запхати касету))) Окрім оригінального виду, ще й відчуття оригінальні залишаються)

10. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    [OFF]
    олдскульний ти.. певно досі рєзіновимі іздєліями №2 користуєшся )[/OFF]

11. WANTED

WANTED Місцевий

Давно не звітувався, хоча багато чого вже помінялось)
    Прикупив недавно магнітолку Gamma V, в ідеальному стані
    але є маленький трабл, не знаю коду розблокування, може допоможете, як знаєте))
    Знаходив різні програмки, але не розібрався як і що там вводити і 2 спроби вже вичерпав... Ось коди магнітоли.

12. WANTED

WANTED Місцевий

Магнітола розблокована, роботою задоволений. Дякую всім за "допомогу", таки саме краще вияснити все самому)

13. електрик

електрик Active Member

golf 2
    а можна детальніше що і як робити в таких ситуаціях? щоб на майбутнє знати. дякую

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Так так! Цікаво як це зробити. Маю теж оригінальний блаупункт один і не знаю як розблокувати.

Sent from my MB855 using Tapatalk 2

15. WANTED

WANTED Місцевий

В таких ситуаціях можна звернутися до офіціалів, то якщо є всі оригінальні коди на наклейках на самому магнітофоні, в моєму випадку звертався до офіційного представника (імпортера) у Львові а саме до "Алекс СО" відповіли якоюсь непонятною хрєнню, просто набір цифр і букв, на прохання відповісти нормальною мовою- проморозились... вони напевно зашвидко кондиціонери повмикали, що так їх там морозить... Другий варіант, яким скористався я- відвезти до народних умільців, які за чисто символічну суму считають хеш і розшифрують з нього код (десь бачив відео, що то випаюють чіп пам"яті, чи то процесор, ставлять в спеціальний рідер і так на компі зчитують, потім припаюють його на місце) вся робота займає від декількох хвилин, до декількох годин (оплата не змінна). Це стосується тільки магнітол наших улюблених Фольксвагенів. Ауді, Форд, Део і ще якісь там можна розблокувати сидячи за любимим компом, попиваючи пиво, каву, чайок, або щось інше, що кому до смаку... і скачавши спеціальний калькулятор кодів.
    Також в моєї та таких же подібних магнітол є блокування, яке спрацьовує після другого невірного введення, тобто:
    1. включаєш магнітофон, пише SAFE
    2. вводиш код, якщо не вірний, то знизу зліва від надпису SAFE з"являється циферка "1"
    3. вводиш ще раз код, якщо знову не вірно, то зліва від надпису SAFE з"явлюється циферка "2", тоді надпис SAFE вже не пропадає і не мож вже нічого ввести.
    4. включаєш магнітофон, де пише зліва "2", а по центру SAFE і залишаєш його так ввімкненим рівно на одну годину, пильнувати не треба, бо за годину він виключиться сам (то Німці так придумали для економії акумулятора))) ), тоді включаєш його і ап... знову є 2 спроби щоб ввести код і так можна до безкінечності, 2 спроби, година очікування, 2 спроби, година очікування... аж поки не надоїсть і не віддасте прилад тому пану, який його для вас розблокує.
    От і казочці кінець, хто читав... Кому пригодиться, за того радий, бо я то довго шукав, щоб все до купи зібрати)
    Якщо комусь буде цікаво викладу фото куди підпаяв АУКС вхід, там десь вище я вже це робив на своїй BETA 5, тут все буде ідентично, просто по інакшому буде виглядати мікросхема і кінцевики напевно в інших місцях розміщені.

16. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Контакти умільців в студію будь-ласка, може комусь пригодиться.

17. WANTED

WANTED Місцевий

В нас на форумі є Pavlo_Lviv (0636170141), який добре розбирається в автомобільній електриці. Але так, як нам ніяк не вийшло пересіктись, то я відвіз на радіоринок, до одного дядьки, в якого я вже ремонтував магнітофон. Він торгує на радіоринку і живе в районі Левандівки, ось номер 0985775848.

18. WANTED

WANTED Місцевий

Лінійний вхід (AUX) в магнітолі Gamma 5 Blaupunkt.
    Думав то буде простіше знайти як на Beta 5, але виявилось не так) Шукав інфу в неті, пробивав мікросхему по даташиту, потратив не одну годину, врешті-решт вирішив поступити, як більшість великих вчених і винахідників і зробити все єдиним дійсно геніальним методом "тику", получилось)) буквально за 2 хвилини, а може і менше)
    Позначено: вхід лівий (L), правий (R), загальна маса (G). А також хрестиком позначив доріжки, які можна розрізати, не знаю правда для чого їх ріжуть, може, щоб сигнал не втікав на мікросхему, але як на мене, там тупік, я напевно в себе їх залишу цілими.
    Сама мікросхема HA12165 і доріжки каналів. Якщо рахувати по арабськи (з права на ліво), то це будуть шоста верхня, та шоста нижня ніжки мікросхеми.
    Довго шукав (також методом тику) як би то емулювати наявність касети, і щоб моторчики не крутили в холосту, бо шумлять трохи. Знайшов один кінцевик, який має бути розімкнений, щоб його таким зробити, потрібно увесь механізм зсунути в положення, яке мало б бути з касетою, тоді кінцевик стане як потрібно, а щоб механізм випадково не викинуло, я відпаяв провода від моторчиків.
    Ще один нюанс, коли виключити магнітофон в режимі касети і потім включити, то через декілька секунд вибиває помилка і переключається на радіо, але достатньо ще раз переключити на касету і знову буде все ОК.

Останнє редагування: 5 тра 2013
  19. WANTED

WANTED Місцевий

Ремонт заслонок то ущільнювачів пічки

Знято та розібрано пічку, почистив та промив радіатор пічки

Поролон від віку посипався повністю, зачистив все дрібною наждачкою та обезжирив розчинником.
    Знайомий спрезентував якусь сомоклейку алюмінієву фольгу.

В будівельному магазині купив самоклейкий ущільнювач, 1см. товщиною.

Гаражний ущільнювач, самий товстий, який знайшов, теж в районі 1 см.

• Подобається Подобається x 3
  20. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Якщо лишиш на краях заслонок стільки ущільнювача - вони погано перекриватимуться. перевіиено на власній шкурі. Підрізай краї десь по 0.5см від краю заслонки все відрізай, щоб край був голий. Тоді ефкт буде хороший. І пробуй це все не зібраній, але не встановленій пічці.
    А так, то + тобі.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)