Ох ти ж йо))) Сам хтів таку, але дорогі вони. Вітаю Саня! Шикарний апарат! Який двигун? 3л дизеляка? Sent from my Motorola Atrix HD
правильний вибір. правильна 5-ка це рядна шістка максимального з доступних обємів. чи там вже не рядник?
я маю наувазі про 6-циліндрові рядні мотори. Просто в БМВ саме топова версія R6 мотора є найбільш оптимальною з точки зору потужність\економічність
Оо, 2.8 це жир. Так він явно потужніший і при тому менше жере від мого наприклад. Я думаю це через ванос систему. 3.0 дизель їхній це теж супер двигун. Економічний і потужний. Але ціна на дизельки дуже висока. Скільки дав за цю якшо не секрет? Sent from my Motorola Atrix HD
2,8 то найкращий мотор в бмв, знаю з часів, коли ще брав участь у драгу. Всі більші об'єми кльово притискають на великих швидкостях, але розгон з нуля там тупенький.
Тут би я поспорив. В плані швидкості, потужності і динаміки - можливо. Але найкращим я б назвав M50B25TU. Програэ він 2.8 тіки ньютонами... Sent from my Motorola Atrix HD
З мого скромного досвіду 2,8 їде краще нід 2,5. Мені здається, що це взагалі єдиний двигун в БМВ, який їде. Я маю на увазі не гудить, не вібрує, не страшить перехожих а саме спокійно але дуже вдало розганяє машину, що і потрібно робити кожному правильному двигуну. Власне за те, що БМВ має дуже шумні, важкі, повільні на розгон (хоч і високомоментні) двигуни я ставлюся до цієї марки з певною дистанцією, і власне їхній 2,8 дозволяє не рівняти всю марку в один рядок, і не зводити весь бренд в одне слово. І доказом того є факт, що M52B28 ставився на машини від менш як тонни вагою (BMW Z3) до трьохтонників (728IL, Land Rower). Натомість тобою названий йшов лише на трійки і п'ятірки і то в дуже короткий термін, не більше 2-5 років. Хіба може чогось не знаю, виправ якщо так.
Їде 2.8 полюбому краще. Але я зараз говорив саме про "якість" двигуна. Так от м50 полюбому нвйкращий. А 2,5 надійніший від його брата 2,8 який вже значно дорожчийй в ремонтах і доволі капризний. Але щоб їхати треба платити. Загалом це полюбому дуже хороший мотор. От ці 2.5, 2.8 і 3.0 дизель це найкращі варіанти. Sent from my Motorola Atrix HD