на автофорумах є багато розчарувань той "китайською" тюнінговою оптикою, так і пишуть, що порівняно з оригіналом і простими лампами (але правильно підключеними через реле) то як "небо і земля" я чудово тебе розумію! бо є гроші і ти готовий щось змінити в обліку авто, але добре то все обміркуй, бо можна в поспіху наробити помилок. може варто трохи пошукати але взяти якийсь б/в лінзований оригінал???
Borman вмієш ти людей навести на роздуми, як би тебе незнав то прочитав би і подумав що стільки людей стільки думок, но так як тебе знаю добре і поради завжди враховую , то я подумаю про це. заказ все рівно з понеділка,
А мені взагалі подобаються такі, як зараз.... Але затоновані будуть більше підходити до твоєї машини. (до чорного бампера та решітки ).
Стоп,стоп,стоп. На Ауді В4 йшли 3 види фар 1- звичайна, да сама лампочка має дві нитки розжарювання, на ближнє і дальнє+ підсвітка (габарити) в корпусі тої фари.А поророти збоків основної фари. b 893 941 029 E 2- розділена оптика, де є окрема галогенка на ближне і окрема на дальне( як в БМВ) а габарити винесені збоку а повороти на бампері. Такі лампи стоять на моделях з 6 цил мотором, як в мене. b 895 941 003 L 3- вид схема ламп як в п2, тільки рефлектор еліпсовидний, йшли на спрот модиф S2. b 895 941 029 N Багато "майстрів" думає,що фари як в п.2,3 то Тюнінгові, насправді то чистий сток. Може краще поставити еліпсовидні фари , але тоді треба калхозити з бампером( повороти і протитуманки) а не брати китайські підробки.
то корея, та ти думаєш я незнаю що це краще але купити 2варіант то було би непогано а 3 варіант нереально, хто має ауді то розуміє що це сток с2, рс2, McAr ти собі неуявляєш скільки людей мене бакланить за Корейські фари, тут є друзі на форумі дома батько, на роботі пацани, друзі, ............. кароче я в глибокій депресії, хочу світло, маю гроші, але мля нема де купити нормальне шось, я так і незамовив ще ті фари, я відклав на пару днів,
Звиняй,Міша провтикав,що ціна еліпсної фари 400$ за одну, а дістати не проблема,тільки чекети 2 тижня. Стосовно корейської продукції - не така вже вона погана, корея то не китай. Підтримую Векслера, подобається то купляй.
по темі: 1. Можу привезти з Польші. 2. Розглянь варіант (ти писав, шо хочеться світла) установки в свою штатну фару лінзованого блоку+ксенону, є цікаві варіанти за адекватну ціну, нові, телефон ти маєш кому дзвонити. Нарахунок роботи по установці лінз в фару запитаєшся в нього ж.
якщо невийде варіант з продажем , то займусь світлом, бо на ці вихідні у мене трохи все помінялось, дякую за допомогу. я вже зідзвонювався за телефоном, мені дали хороші умови, мені підходять но я відклав роботу.