орієнтир - коли в8їжджаєш в село - з права буде зупинка і магазин якийсь. там поворот направо. їдеш. по праву сторону могилки будуть. десь через метрів триста зправа будуть червоні ворота, які від*їджають. там побачиш. а ще краще наберемось і тебе до себе привезем))))))))))
угу.. ато кукуй знає куда я тама попаду.. я в автобусі як засну то привезуть і розбудять на місці вже. Званіть хлопці, но я з сваєї вазлюбліной, такщо стрібітіз не замовляєм!!!
Значить їдуть: ENERGY TimberWolf RomanoProddi ЙурКь M&K Dino_grey ROS кого пропустив - поправте. соляріс ти не їдеш?
юрій, без образ, але в тулу зі свої самоваром - екстрімал ти)))))))))):dance: мо, собі когось взяти.......
8-097-801-06-95 звати - не помню. п*яний був. звоніть вже!!!!!бо місць мало. я два номери забронював!!!!!!!!!1
ні бо має бути файна погодазначить файний базар :D тай машина ше недороблена.. доречі.. на ТСН хтось дзвонив??
Наскільки я зрозумів мова йшла не про Таню з клубу ))) Значить я також естрімал )), вираз про самовар і тулу супер
RomanoProddi забронюй ще мені (я і дружина) із мене пиво. Збераюсь виїзжати завтра із ранку. Зараз піду і куплю карту щоб скласти маршрут поїздки. Має ще у вечері міняти радіатор а то акумулятор влаштував танці під капотом і пошкодив радіатор. ICQ 340710722 для уточненя маршруту і часу поїздки.
номер 8-066-079-85-22. роман. якщо хочеш побачити трохи Луцьк - Замок, парк, то краще в годині 11 бути тут.1-2 год полазимо. зайдемо на каву - і еа світязь. номер майже замовив. просто там номер ( так щоб з жінкою) хтось забронював, але хазяїн казав, що не точно зараз передзвоню. бо в нас так грім влупив, що годину телефони не працювали