Відповідь: З"їзд під шашличок Взяв: мангал + 6 шампурів (мало) може ще хтось візьме???? картоплю 3 кг. (не мало ???) помию обов"язков фольгу сало домашнє 3 куска дружину 1 шт. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: З"їзд під шашличок а хто коли приїде? усі на 19,00 ?? Borman? Martini? , можу і я шампури взяти.
Відповідь: З"їзд під шашличок Мар"ян скажи що вона буде не одна дівчина... може якраз і поїде!!??? Додано через 1 хвилину Шампури не помішають може хто схоче картопельку з сальцем на вогні посмажети?? Постараюсь бути на 19 год.
Відповідь: З"їзд під шашличок Такой маленький вчерашний случай!!!! После работы воврашялись домой(и я совсем забыл что завтра пятница)и я женой про что-то договоривался как бы на зватра,и она мне через пару минут "ЧУВАК ты че совсем ... завтра пятница,забыл куда едим!!!
Відповідь: З"їзд під шашличок Помоему насколько я знаю(хоть я и новичёк) кальян на съезде это уже как ТРАДИЦЫЯ!!!!:-D Или я что-то путаю?????:???::?:
Відповідь: З"їзд під шашличок ТРАДИЦИЯ которая стала таковой 2 или 3 съезда назад когда было немного людей, под капотами уже ничего не осталось без обсуждения, вечерело и становилось нудновати и тут Борман... короче всех присадил
Відповідь: З"їзд під шашличок Пол, імена негоже писати з малої букви! Фоти, будуть, дайте хвильку. Літо ж надворі, гулять охота.... =)
Відповідь: З"їзд під шашличок Чувак ну ты и гуляеш!Ты что еше не нагулялся??? ) Или ты хочеш до зимы гулять!А так не выйдет.там учёба скоро!!! ))) Додано через 2 хвилини Слушай я там искал и чето не мог найти нас!!!!:-|
Відповідь: З"їзд під шашличок всьо там є вот тобі прямий лінк http://foto.mail.ru/mail/polvolkswagen/409/