Відповідь: З"їзд під шашличок Стежки там є, і машиною проїхати можна... принаймні Гольфом льогко. Манкей прийдеться на бумері трохи рульм покрутити, але проїде. Там кажись ще й десь якийсь лісок є.
Відповідь: З"їзд під шашличок треба тут зробити таку модну кнопочку, яка б рахувала тих хто буде, я думаю так простіше буде взнати загальну кількість людей.
Відповідь: З"їзд під шашличок Чоловіче! Окремий проект про вікендні шашлики будемо обговорювати нуууууу.... в темі наприклад "Поїздка на озеро", а в цій обговорюємо саме з*їзд 15 червня під шашличок, вот. Сидіти біля сміття ми не будемо, бо це не обов*язково, а вот на трасі тільки дальше в кінець можна знайти міні стежку вбік до РАЮ (тобто до мангалу) і під гітарку і бубен поспілкуватися змінивши/добавивши/урізноманітнивши наш формат зустрічей, тим паче на цей раз будуть дівчатка, готуй білі штанці і гарну сорочку :mrgreen:
Відповідь: З"їзд під шашличок Кіндер, ну пояснив... Популярніше вже нізя! Та без питань, я хочу тільки як краще! Якщо колектив підтримує це місце, то БЕЗ ПИТАНЬ! Так навіть легше! Увага питання: хто цим займеться. А саме приготує список охочих, підрахує кошторис і, в кінці-кінців, з"їздить за м"ясом????
Відповідь: З"їзд під шашличок То САТ відморозився на цей раз? Навіть перспектива постати в очах чарівних дам шашличним лицарем на зеленому бумері його не переконала
Відповідь: З"їзд під шашличок ну як шо так давайте мені то мєсо! Постану перед дамами лицарем на білому гольфі з згориними або недопечиними шашликами ! Главне зарісуватися а там буде видно !
Відповідь: З"їзд під шашличок Що значить "Давайте то мєсо" - ти лицар, то ти і йди на ярмарок і купуй мнєсо... ми його вже якось пожарим, а з тебе - замаринувати по-дюдськи, по-лицарськи!