Відповідь: З"їзд під шашличок ага розмічтались вона вапшє заміж виходить і їде в Сівастополь жити на завжди вот так !
Відповідь: З"їзд під шашличок Пацани нам як добрим знайомим треба поїхати в пятницю і нормально з нею попрощатись! і подарувати їй якесь фото або сувенір від нашого клубу!
Відповідь: З"їзд під шашличок можна і так я думаю ї буде приємно доречі вона казала шо їй дуже подобалося коли ми приїжали !
Відповідь: З"їзд під шашличок Треба якісь фото де є члени нашого клубу! І щось потрібно купити назгадку від нас! ану пошевелили своїми звивинами і шось придумали!
Відповідь: З"їзд під шашличок групові фотки є в Мартіні, але то тобі прийдеться тим зайнятися бо в мене нема часу
Відповідь: З"їзд під шашличок І я думаю що клубну карточку також треба подарувати! їй буде дуже приємно! Мартіні де ти пропав , шо там з фото зможеж друканути пару де нас найбільше! І карточки незабудь!!!
Відповідь: З"їзд під шашличок О, Великий мартіні змилосердися над нею! І подаруй їй карточку нашого клубу!
Відповідь: З"їзд під шашличок Я шота не в"їжжаю, у неї є фольц? І може вона навіть зареєстрована на сайті? І навіщо їй картка? У неї взагалі машина є?
Відповідь: З"їзд під шашличок ТИ ШОТА НЕВЇЖЖАЄШ! ТИ ШЕ НІЧОГО НЕЗНАЄШ ТО КУДА ТИ МОЖЕШ ВЇЖЖАТИ! а ми шо карточки продаєм тільки тим хто має фольц! перший раз чую!
Відповідь: З"їзд під шашличок Спокійно! Нікого тут не хотів зачепити! Вибачайте якшо для вас це така болюча тема... Так, я думав, що це клубна картка. Для знижок від клубу (ДЛЯ ФОЛЬЦІВ), та екстра прав перед даїшніками!!! ОТ-так от!
Відповідь: З"їзд під шашличок Є фото з квесту де є наші члени з клубу в трусиках :mrgreen: і білосніжка видрукувати в форматі А2 ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: і в рамку
Відповідь: З"їзд під шашличок Люди добрі, простіть, але все-таки мені не вийде нині бути Підготовка до далекої поїздки на моря не відпускає мене, купу справ треба позакривати до від"їзду, і ще сигналку нині на кору ставлю...
Відповідь: З"їзд під шашличок Від тоді як Мартіні купив кору почав запізнюватися на зїзди скоро взагалі про нас забуде ! ! ! Блатний став :-D
Відповідь: З"їзд під шашличок зазнається Мартіні.. а Тополь взагалі зазнався. Ось що коради з людьми роблять