Відповідь: З"їзд під шашличок я пацани в шоці! думав купувати корок, але ні я краще буду їздити на тирбо-гольфі, ніж на корадо їздити і зазнаватись!
Відповідь: З"їзд під шашличок Значить так: я думаю що "Мартіні" з моря має вернутися і привезти на зїзд багато сушеної та вяленої риби, і пива пару бочок (маленьких, пивних) до неї! а то ми йому не простимо! і хто мене підтримає???????
Відповідь: З"їзд під шашличок Ага, притому рибу він повинен зловити сам і сам висушити . Доречі рибу купити можна біля Херсону, там риба прикольна і недорога.
Відповідь: З"їзд під шашличок і я підтримую ! ! ! мартіні ти тіки незабуть скільки нас тепер на зїзд приїжає!
Відповідь: З"їзд під шашличок Констатую з усього написаного шашлика сьогодні не буде буде класичний з*їзд
Відповідь: З"їзд під шашличок якись той адмін останнім часом дуже злий став. прямо не впізнаю: то на Юрка накинувся , то на Пегаса, тепер до всіх вон гарчить. Ти не переживай так, буде тобі море, бууде тобі чайки! А скільки хоть за сигналку за встановлення заплатив?
Відповідь: З"їзд під шашличок Народ, вибачте трохи за оффтоп, але раз вже такі розмови пішли: в батька на Ауді 100/А6 накрився компресор центрального замка, ну це таке. А от сьогодні і сигналка перестала включатись (заводська). Підкажіть спеців хто б міг подивитись до неї і координати, чи завтра працюють. І ще, заміна мех. того компресора б/у коштує десь 140 баксів, новий - близько 500 - розглядається варіант установки, в звязку з поломкою штатної, нової сигналки + електроцентр. замків. Що скажете по цьому варіанту і чи штатна сигналка не має якоїсь привязки до іммобілайзера (тобто чи при несправній штатній сигн. буде норм. функціонувати іммоб.?)?. Дякую! П. С. Остап, як будеш читати, вибач за довгі речення:mrgreen:
Відповідь: З"їзд під шашличок 2Мартіні - Шашличок був апупєнний! Заплатили по 25 грн потринділи, поїли шашличка, соки, води, пива, зелень, "салат" . Була ідея позвонити тобі щоб ти слиною вдавився - пожаліли. А ви що, ще не пробували? От є такий собі Юра на зеленій біля автобазару на гаражах, займається сигналками. 80677713388. Установкою займається точно, а от чи подивиться до поломаної - незнаю. Мені ставив сигналку - нічого поганого сказати не можу. Працює акуратно і добре.
Відповідь: З"їзд під шашличок З пейдж (жкд)? 2 кан? Вітаю. Обхідний тумблер на Б/Н + пилочка для нігтів і фольга все одно рулят! А на з*їзди треба приїжджати.
Відповідь: З"їзд під шашличок Як Альтоніка на карточку ламається тоді розкажи, коли вона замучена на датчик хола.?