Відповідь: З"їзд під шашличок Погода во Львове (22/07/08 18 UTC)SMS RSS[?] Печать GismeteoНочь 31 июл ЧтДень 31 июл ЧтНочь 1 авг ПтДень 1 авг ПтНочь 2 авг СбДень 2 авг СбНочь 3 авг ВсДень 3 авг ВсНочь 4 авг ПнДень 4 авг ПнНочь 5 авг ВтОблачностьОсадкиДавление, мм738737737736735735734732731730730Tемпература+17+28+17+29+19+29+22+29+23+28+21Влажность,%7934773163315832523267ВетерЮжнЮ-ВЮжнЮ-ВЮ-ВЮ-ВЮ-ВЮ-ВЮ-ВЮжнЮ-Зметр/сек21122234341 Народ чесно говоря если верить этому прогнозу то все должно получиться супер!!!!!8-08-08-08-0 Конечно не очень удачно скопирывалось,но погода не должна подвести!!!
Відповідь: З"їзд під шашличок Народ!!!! Все что поговорили поговорили и на єтом забили???? А дальше??????Что как зачем и почему:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!!!!
Відповідь: З"їзд під шашличок KIT маринуй шашлик! Зберемся на зїзді і в 19-30 вирушаєм в ліс! За мясо розплатимся
Відповідь: З"їзд під шашличок А що вже в кінці траси не збираємся??? Я візьму мангал і 6 шт. шампурів більше немаю, може ще хто має то нехай візьме, добре було б щоб розподілили що кожен має взяти, а на зїзді зсумуємо гроші і поділимо на рівні частини... Чи може хтось що запропонує???, це моя точка зору, так було б нормально...
Відповідь: З"їзд під шашличок Чесно говоря я тоже так думал что в конце трасы!!!Это Sasa предложил сесок!!!!:-D
Відповідь: З"їзд під шашличок Я протестую! ніякого "секса" я не пропонував! Не нада тут наганяти. Чесно кажучи мені особо не впирається чи свалка в кінці трасси чи ліс. Головне щоб мясо було
Відповідь: З"їзд під шашличок Такст, народ. Класно що ви такі активні. В армії не служив, але те що ініціатива наказуєма знаю Думаю, буде справедливо, якщо про НАШ шашлик попіклуються усі. А не "Кіт замути, бабки вернемо". Що має бути тільки м"ясо? А гарнірчик? А овочі? А вугілля, або сокира/ліс/дрова. Якщо м"ясо доручять мені, без питань - це буде Арсен/Рукавичка/Сільпо (без різниці), якщо хтось знає кращі місця де є м"ясце, хай попіклується про це, або накрайняк пише мені в ПП. Тепер так, хто купить овочі? Скіл - привезе мангал+шампури, це вже гуд. Хто візьме вугілля/дрова? Доречі, якщо небуде Бормана - хто візьме кальян? Ще було б суперсько замутити картопельку в мундирі - підписуйтесь народ. У нас ще є 2 дня, народ піклуємось розбираємо вакансії =) П,С, - хто оформить адмінів на з"їзд? Що б усе було легально ?
Відповідь: З"їзд під шашличок Беру на себе сокиру, вишневі дрова, огірки, сіль, папір туалетний... руки витирати
Відповідь: З"їзд під шашличок Ок, огірочки це в тєму. І папір тож Доречі, ще треба воду і кетчупи/соуси
Відповідь: З"їзд під шашличок А де халтуряєш. В мене також початок тусовки в 15.00. Доки затянеться - не знаю. Але на з'їзд планую приїхати (заскучив).