За скільки вивітрються алкоголь ???

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем petro_fm, 18 лют 2010.

1. gora

gora Active Member

Golf 4
    Да таке воно життя!!! Як кажуть земля кругла!!! Співчуваю!!!
    П.С.
    А вони тебе впізнали?

2. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    да, сумно.... нічого не скажеш навіть. просто співчуваю. з моїм знайомим таке було: з батьком і ше одним дядьком випивали. батько каже: завези машину в гараж. їхати 500 м (м. Соснівка, там міліції, а тим більше ДАЇ вдень з вогнем не знадеш). Пізня ніч, провулок і стояли!!!! це просто доля. сприйми це як попередження від майбутніх, можливо більш складних наслідків. На мене як протокол за перевищення склали, штраф не прийшов, можливо ще колись то вилізе, але з тих пір 70-75, рідко де 80. Може просто я такий забобонний.

3. petro_fm

petro_fm Active Member

Audi B4 2.0 ABT mono +Газ
    Ага, впізнали, лиця аж світились від щастя :bomb:
    але все одно козли вони,
    1)машину могли не забирати на штрафмайданчик, бо жінка принесла документи, в неї права є, в техпаспорт вона вписана,я про це їм казав, все одно забрали.
    2)посеред ночі лишили мене на штрафмайданчику в Солонці (тіпа срочний виклик поступив), був в мене марш-бросок на Сихів, так як бабла не було на таксі, та і його там не видно було :ireful1:
    3) сказали дядьку на стоянці писати 25км доставки (10грн кілометр), добре що на стоянці нормальний попався дядя, написав 5км без грошей.
    ну і спілкування з ними не з приємних - зовсім ніякої поваги до тебе, матюкаються, коли заікнувся шо "буду жаловацца" пропонували по шиї отримати :diablo:

4. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Часом не сірий Лансер ДАІшний? Часто бачу як промишляють на нашому Сихові в дуже рідкісних і цікавих місцях.

5. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Хлопці, а чому б не озвучити номери їх жетонів? Саме ці хлопаки на сірому ланосі вже не одного розвели своєю дмухалкою... Чи ми не сила, щоб вже хоча б з тими двома справитися і довести все до хоча б до якихось моральних рамок. Сценарій знайомий - ввечері людина трошки випила, а на другий день ці разводящі ловлять на свій прибор, який навіть від собаки буде зашкалювати. А ну дзвоню знайомому чи він записав тих горе умельців номери жетонів. Як буде, відразу викладу, і всім це раджу робити. Його так само розвели на великі гроші, тільки він не мав знайомого судді...

6. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Так тут ситуація друга - реально випивший, вже не треба розводити!

7. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Ну я взагалі то говорив про срібний Лансер 9 - Міцубісі :)

8. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Сорі, букви переплутав :) Хоча всі вони однією палкою помазані...

9. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Скажу так, якшо вечером не бухав, то розводять тебе чи ні, реально по........й, а якщо відчуваєш грішок після вчорашнього, тоді, реально оч....о жим-жим. І вони - ГАЇ, реально психологи і все це бачуть!!!!

10. petro_fm

petro_fm Active Member

На тазіку 99тому були вони:morning1:
    Вчора в ДАІ ,в черзі почув історію ще цікавішу:
    випивший пішов щось в машину взяти, тут "откуда нє возьмісь" - взялись, повязали в машину заштовхали, протокол написали, свідків також "лівих" вписали :diablo:

11. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Ці на бжигулях то окремі паци. За них навіть у відділку їхньому вже запашок йде. Але все одно бачу розводять людей і хоч би що їм...

Ну то вже взагалі, хоч протоколюй себе зі всіх сторін відео-шмідео, і то в нашій державі нічого не докажеш... Куди котимося...

12. petro_fm

petro_fm Active Member

питав в компетентних людей за таку історію, казали що ризик (для ГАЙ) дуже великий, за таке передбачена кримінальна відповідальність, варто тільки потерпілому звернутись до прокуратури, привести своїх свідків, і пересвідчитись що свідки які вписані "ліві".
    Значить або мужик збрехав, або дійсно зовсім вже нічого не бояться наші правоохоронці.

13. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    втсавлю свої 5копійок
    petro_fm, тебе зловили випившим за рулем, тобто ти керував автом в нетверезому стані, за що передбачено покарання + позбавлення прав керування. тебе ні на шо не розводили. чому тут розводити тему, мол козли, зупинили мене, бо я тут тільки до гаража пару метрів їхав... ти їхав по дорозі загального користування, пох шо вночі...
    ти порушив закон свідомо, так шо хватить розпускати нюні.

для всіх - пяний за рульом - це злочинець!!!

друге діло, якби ти був тверезий, а до тебе примахались...

Пи.СИ. petro_fm, соррі за критику, але так воно збоку все виглядає

• Подобається Подобається x 2
  14. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Підтримую Zh@rikа.
    Don't drink or don't drive.

15. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    теж вважаю шо Жарік все правильно сказав. Видно шо для тебе сісти за руль під мухою ніразу не питання. Занєш слабо віриться шо отак от два рази за все життя сів за руль після випивона і два рази попався... ти або супер нефартовий або внатурі часто зловживаєш пяною їздою.
    Наслідки звичайно плачевні але буде тобі уроком... я сподіваюсь

16. petro_fm

petro_fm Active Member

За те що зупинили питаннь немає,ніхто нюні не розпускає, так воно і повинно бути, почитай уважно тему з початку, я отут написав чому козли: http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showpost.php?p=103142&postcount=23 :morning1:
    та і за минулий раз я з них статусу козлів не знімав :D

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)