Загубив документи

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Newman, 29 тра 2007.

1. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001
    Відповідь: Загубив документи

так куме, це ж свій до свого по своє! :lol:

2. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

да ти прям у сорочці народжений! 100грвн:shock:всього , я думаю ти за час очикування вже підрахував скіко тобі таке "неуважне" ставлення обійшлося б?? ну на моря точно цього літа не світилоб!! а 100грвн
    це тобі дійсно як попередження№1. Тож, будьмо уважні!

3. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

а ще погані люди могли би просто наваляти за це посвідчення :cry:

4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Також подібно до Орестового.
    Знайшов на той час дорогу трубку (причому біля сервіса де ремонтувався). Не буду довго описувати, віддаючи за певний час..., то на мене дєвушка наїхала, ще заставляля силіконовий чохол відкупити і сказала, що за мною міліція шукає, після чого я запропонував, щоб вона подзвонила в міліцію і вони приїхали і розібралися, вдогонку сказала що мене знайдуть.
    Хтось мене звинуватить, але тепер мобілки віддаватиму убогим, які щиро потребують на хліб насущний, далі що вони з ними зроблять, то вже воля Божа.

Чому ми так змінилися за якихось 20 років і стаємо все черствішими і жосткішими? Кожен такий приклад заставляє НЕ допомагати людям.

5. Djek

Djek Новачок

VW B3 1.8 1989

у меня вот какой вопрос. имею я в3 но без документов где я могу их купить?

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Якесь дивне питання. Ти загубив документи від Б3 чи шо?

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

По оголошеннях в Автопродажі (якшо у Львові-то по Вашому магазину), тільки толку тобі з самих документів, придеться ше робити процедуру переобладнання з розмитненням кузова (а якшо машина в Україні, а кузов не розмитнений-то це велика проблема). Коротше, порахуй все і подумай, чи тобі то буде вигідно (я думаю, шо ні).

8. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Сьогодні і зі мною сталася неприємність, вкрали/загубив гаманець з правами на Краківському. Там було лише водійське посвідчення і гроші і карточки. Карточки заблоковані.
    Про повернення посвідчення я думаю мови бути не може, бо адреси на ньому немає, лише прізвище і імя, за яким важкувато мене буде знайти.
    Заяву в міліцію по місцю проживання вже написав, вони вперто диктували, що "... я помітив відсутність посвідчення, підозрілих осіб біля себе не помітив, де міг залишити посвідчення не знаю...", я думаю не просто так.
    Які мої подальші дії? Талон для порушень, техпаспорт, документи з автошколи присутні в мене.
    Чим мені це все загрожує і що робити далі ?
    Поможіть :sad:

9. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Наскільки мені відомо потрібна заява в міліції по місцю втрати/викрадення! Коли є резолюція на тій заяві з тими всіма документами, що в Тебеє їдеш в МРЕВ, а там .....

10. ENERGY

ENERGY Місцевий

Я також здивувався, але знайломий знайомого з МРЕВ сказав писати заяву саме по місцю проживанню + в мому райвідділі чомусь не були здивовані не і задавали питань чому я не писав заяву в райвідділі де знаходиться Краківський ринок.
    Що означає резолюція? Через який час потрібно навідатися в відділ за якоюсь справкою, дільничий нічого не пояснив :sad: В даний момент лише написав заяву і здав ксерокопії документів.

11. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Це означає, що Твоя заява зареєстрована райвідділі (вхідний номер, дата прийняття)! Якщо непомиляюсь, через деякий час (тиждень або два) вони дають довідку про втрачені/викрадені речі. От тоді з тою довідкою і документами про отримання прав (автошкола) в МРЕВ

12. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    і ще в ній має писати : Посвідчення водія органами ДАІ (чи ще якось там,) - не вилучались.

13. ENERGY

ENERGY Місцевий

Вичитав тільки шо таке з нового закону -
    29. У разі втрати посвідчення водія видається нове з відміткою "Дублікат". На період оформлення дубліката посвідчення водія видається тимчасовий талон на право керування транспортним засобом відповідної категорії на два місяці після складення громадянином теоретичного і практичного іспитів. У разі необхідності (надсилання запиту і одержання на нього відповіді, з'ясування окремих обставин, які пов'язані з втратою посвідчення тощо) строк дії талона може бути продовжений на один місяць.

Видача дубліката посвідчення водія замість втраченого у зв'язку із крадіжкою, стихійним лихом, пожежею, повінню тощо, якщо це підтверджено відповідними документами, проводиться без складення іспитів.

Мене турбує що з таким формулюванням заяви я не підпадаю під крадіжку, хоча питається нашо я її тоді писав ?

14. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    вкрали в тебе права чи не вкрали, немає різниці, все одно прийдеться або здавати або платити. Я міняв старі права на пластикові, НЕ ГУБИВ, приніс старі права, екзаменаційну картку, мед. довідку, сказали здавати, коли впевнився на 95% що не здам, набрав знайомого з ДАІ і давши 100 вбитих єнотів все замазав. Тепер про ТТ (тимчасовий талон). В реалі ТТ видається на 1 місяць, потім у міському МРЕВ можна його подовжити ще на місяць

15. ENERGY

ENERGY Місцевий

А коли це було? Бо ця нова "ПОСТАНОВА
    від 20 травня 2009 р. N 511
    Київ
    Про внесення змін до Положення про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами".
    25. Особи, які керують транспортним засобом (якщо це підтверджено відповідними документами), обмінюють посвідчення водія без складення іспитів.
    26. Особам, які протягом останніх 12 місяців не керували транспортними засобами, обмін посвідчень водія проводиться після складення теоретичного і практичного іспитів без обов'язкового додаткового їх навчання в закладі з підготовки водіїв.

І в ДАІ щоб більше здерти грошей керуються пунктом 26 .

16. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Не зовсім, доказати,що ти рік не управляв авто в ДАІ ясно не можуть, під п.26 підпадаєш при вилучені прав на рік і більше.

17. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Це було раніше чим 20.05.09, але як говорить народна мудрість - закон для того щоб його нарушати

18. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    А як ти докажеш, що управляв ТЗ? Покажеш фото? Приведеш свідків? Те, що ТЗ зареєстровано на тебе для ДАЙ ще нічого не означає. В постанові є перелік доказів, котрі потрібно надати?

19. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Текст і назву тої постанови оголосіть для початку, розділ "Юридичні питання"- то і спілкуємося "по юридичному".

20. ENERGY

ENERGY Місцевий

Назва постанови як я писав вище "ПОСТАНОВА від 20 травня 2009 р. N 511 Київ Про внесення змін до Положення про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами" http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=511-2009-%EF
    До безперервного стажу керування транспортним засобом
    включається як робота протягом останнього часу на транспортному
    засобі, так і керування власним транспортним засобом з максимально
    допустимою перервою не більш як три місяці, якщо це підтверджено
    відповідними документами, а саме:
    -для осіб, що працюють водіями, - витягом з трудової книжки
    або довідкою з місця роботи із зазначенням дати наказу про
    призначення особи на посаду, дати, з якої така особа працює
    водієм, марки закріпленого транспортного засобу і його номерного
    знаку. Витяг із трудової книжки або довідка з місця роботи
    засвідчується підписом посадової особи підприємства і скріплюється
    печаткою;
    -для осіб, які керують власним транспортним засобом, -
    реєстраційними документами на такий транспортний засіб;
    -для осіб, які керують транспортними засобами, що не є їх
    власністю, - реєстраційними документами на такий транспортний
    засіб та документами, що надають право на керування ним.

Мдя, з якого боку не подивись, проблеми в мене - права отримав 1 рік і два місяці тому, машину оформив на себе 10 місяців тому :sad:
    P.S. Проштудіював купу інфи вже по цьому питанню. Наприклад в Росії з цим набагато простіше - при втраті чи заміні посвідчення не потрібно здавати екзаменів, лише написати заяву і оплатити офіційні послуги. А в нас явно хочуть на цьому заробити, треба ж таке придумати. Це типу якби я не працював на роботі за професією рік - в мене потрібно забирати диплом і заставляти заново складати випускні екзамени ))

Останнє редагування: 30 лис 2009
    • Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)