Відповідь: Заявки на фото Котяра як я можу скинути фотки на мило якщо я не маю твого мила. виправляй ситуацію, скажи в приват.
Відповідь: Заявки на фото Море!!!! Я чухаю на море, тому нашому клубу доведеться терпіти, аж 10 (+-2) днів без фотографа. Мейл я почистив, тому можете присилати фотки, як приїду буду вішати!
Відповідь: Заявки на фото Завдяки Полу добавлена нова тема "Телеметрія" до галереї. Фоток мало, але приємно! Народ, ще раз прошу, лишайте коментарі і оцінки до фоток! Я попрошу Мартіні, може будемо користуватись рейтингом фоток (ну, там самі ганебні за вашою оцінкою, будемо стирати, чи що... Мартіні ти як???)
Відповідь: Заявки на фото ганебних не буває, буває поганої якості, а все решта - хісторі, хай будуть.
Відповідь: Заявки на фото У нас в галереї є тема тюнинг! Наразі там три машини: Коррадо, Джетта і Гольф 2. Якщо у когось є фотки/картинки з тюнинговими машинами кидайте мені на мейл! Наперед вдячний
Відповідь: Заявки на фото Закинуто фотки Манкейового Гольфа! Бажаючі мають змогу надурняк роздивлятись фоти в нашій галереї! Пи.Си. Спеціально для Манкея! Додано через 55 хвилин Ще добавив машинку XFox-а та фотки двох останніх з"їздів !