Бачити вираз тіпа в червоній куртці?? Ото коли я був пішоходом і ходив з політеху на кінцеву 85го по Шептицьких, то приблизно таке ж лице було))) гг А паркувався він там дійсно нормально! 2є людей проходили льогко)) Так шо нінада Тополя оражати
Якшо вже їздиш на такій машині (хоч і кожен день), треба відповідно до неї ставитись і бути готовим до жертв комфортом і т.д. А шоб мягко їздити по бруківці з 3 мішками бульби і тьощою на задньому сидінні докупити жигуля.
какой фирмы пружины брал? я вот думаю перед 30 зад 40 или прихануть 40 и 60 . на 16е диски. и сколько тебе обошлись пружини .
Та то ітак зрозуміло)) Просто на такій посадочці проїхатися по городоцькій тяжкувато буде.. а об"їжжати кудась)) Ну та... "красота требует жертв" то правда... А шоб тьощу возити, то треба кангушку купляти)) Драпула переконався :D
Брав пружини в київских корадоводів. Пружини не знаю які, червоні, прогресивні, просвічується напис made in germany 450 грн якщо точно памятаю.
я чесно говоря вот за 2 года второй раз весной планирую стойки поменять. Купил машину "без стоек" вообще. Купил за 170 долл. б.у. Желтые газ. Фирма х.з. с Б-4 с пружинами H&R счастливо отъездил вот 2 года, правда недавно зад перестал работать, поменял на бильштайн Б-4. А на весну купил красные Кони регулируемые тож бу тож с пружинами тож с Б-4 за 150уй все. Просто отдавать 600 долл минимум за тоже новое неизвесно где сделанное..Заводов Кони щас оч. много))))) и Те же к примеру Бильштайны Б-4 видел как мрут за 20 000 пробега новые. А тут проверенные уже так сказать))))) а заморачиваться только с пружинами, хоть и новыми.....оно все вместе должно работать, и пружины должны быть подобраны под аморты... Ну это все ИМХО.
воно то так але звідки знати скільки ті стойки вже пройшли??? може їх добре помили і всьо а насправді вони течуть.. некажучи вже про то то стойці торба деколи настає до того як вона потекла..
Вайтек возит гамазин ПитСтоп, что на ул. 40 лет Сов. Украины, 37. Сам вот задумываюсь над заменой на комплект винтовой от Вайтека. Или КониСпорт с непосредственной регулировкой + заниженніе пружинки Ейбах.
Хто що знає/чув про стойки GT cupline, TUV, TA Technix? Думаю собі привезти з Польщі, але не чув за ті фірми нічого. Роблять як вінти так і просто комплекти регульов стойка+прогрес. пружина, з заниженням. Коштує дешевше ніж коні.