Всім вітання! Давно не заходив на форум. Але вискочила в мене проблемка, може хтось допоможе Ітак, Passat B7 2.0TDI (CFGB) DSG 4motion 2011 року. Реальний розхід в місті в аналогічної машини 7,5-8,5л в спокійному режимі їзди, в мене ж чомусь 15. Помилок Вася не видає... При заведенні зимою гріється 20-25-30 хв в режимі руху, і оберти тримаються 900-940 на холостих поки не прогріється. - Замінені всі фільтри та масло. - На трасу виїжджав і давав "газку" (рекуперація сажовго) ... результату не дало В чому може бути проблема і куди копати хто підкаже? Чи до когось направте ... Наперед вдячний!
Таке може бути... всі датчики в допустимому діапазоні і помилок нема. Тре дивитись і рахувати повітря паливо кут, продуктивність фрсунок і ще купа всього... читання помилок то не діагностика... то типу як в тебе коли засікли зниження кута вприску в діапазоні температур 70 -85 град і відповідна довга старт заводка, а явних помилок немає
Тіки мені ось це не подобається?? 20-30хв в режимі їзди прогрів??? Так не мало б бути. Якщо ти вже їдеш він за 10хв мав би прогріватися до 90 градусів. ІМХО. От тут воно може і наливає. Датчик температури перевір ваг-комом. Помилок може й нема, але що він показує то вже інша історія.
Самого то насторожило. Ще був недавно прикол як прогрівся двигун до 90 градусів. Їхав з сихова до центру, і після сихівського моста котився на режимі "D" до Динамо. Так от, показало що за цей шлях температура впала з 90 десь на 70 приблизно. Це окей, бо я щось не певний?
Не окей, термостат підклинює і не перекриває велике коло. Холодна машина = багато вприску = велика витрата.
Дякую за поміч хлопці! Так і було, термостат на великому колі вмер. Вже замінив, буду моніторити який тепер розхід.