Зміна місця клубних з'їздів !!!

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Borman, 19 кві 2009.

?

Чи хотіли б ви перенести з'їзди ближче до центру?

1. ТАК

49,2%
  2. НІ

44,4%
  3. Утримуюсь

6,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Розвелася дєрьмократія по українськи....
    І до чого цей весь кіпіш!????
    Бульо вшьо чотко, а тапер чисто роздор 2по-українськи"
    Думаю голосування треба закривати.
    Більшості за перенесення місця зїздів нема, гадаю, що і не буде.
    Адміністратор повинен прийняти рішення як справжній керівник: "вислухати всіх і прийняти рішення", А якщо у нас рада адміністраторів, то нехай вони і винесуть вердикт.

2. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Само собй что администрацыя примит окончательное решение в этой зятянувшейся проблеме!!!
    Маленькое предложение!Поскольку большенство проголосовало "ЗА" а на два человека меньше!То предлогаю решить и перенести създ (поскольку решение и весь этот балаган затеялось о продвижении клуба),на ДВА или ТРИ месяца, и за это время посмотреть поможе ли это нашему клубу,если нет (тоесть если ничем это не поможет),то возврошяем все на свои места,как все было раньше!!!!

Р.С. Это моё мнение!!!

Останнє редагування модератором: 24 кві 2009
    • Подобається Подобається x 3
  3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    а давай твоїй машині на 2 місяці поставимо колеса від ровера "Україна" , ти два місяці поїздиш і якшо не сподобається то поміняєм назад як було :)

що за підхід?

4. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    я хоч і проголосував "утримався" (бо не так вже і часто появляюсь на з"їздах (то по перше) і мені байдуже, де вони будуть, чи на трасі, чи в центрі, чи хоч в іншій області, якщо захочу приїхати - приїду (то по друге)), але далі так тривати не мало би...любий гість, навіть член іншого клубу зайде на форум почитати і........ ну ясно про думку його на рахунок клубу нашого...
    голоси розділилися мля як на першому турі виборів Ющенко-Янукович. є пропозиція, щоб не переносити з"їзди для "старожилів" і новачкам не відмовляти і хто хоче "піаритись з пивом в центрі" і всім було ок. моя думка нічого не переносити і не ламати! - з"їзди на трасі так і залишити, а по інших п"ятницях зробити десь .... ну в центрі. у всіх є можливість відвідувати хто де хоче і скільки кому треба. і якщо якась позиція слабенька буде - з часом відпаде. але НАГОДУ зустрічатись в центрі іншим треба. які проблеми? хай зустрічаються! на сайті внести зміни і все. в чому проблема? всі старші люди!!! а такі речі пишуться... бо принципи? чи якісь інші панти? справді, наш менталітет - аби посперечатись і тп.

5. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    дивний в тебе підхід!

6. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    вже і Кота за шось забанили :bad:

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Підхід цілком нормальний, це означає, що голоси з "утримуюсь" можна сміливо зараховувати до "НІ" :)

а Кіт просто трошки заблудився

8. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    або до "ТАК" :dance2:

9. Solaris

Solaris Аксакал

та я би нездивувався якби ти навіть голоси з Так зараховував в Ні і аргументував тим що "Вони просто неправильно проголосували" :dance2:
    тимбільше шо є досвід :D

• Подобається Подобається x 1
  10. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Да я согласен что поход не очень правельний!
    Я просто предложил решить МИРНО эту ситуацыю!

Лодно второй вариант!!!А если сделать не два създа в месяц а ТРИ създа!!!
    Чтоб никому небыло обидно! :)

Останнє редагування: 24 кві 2009
  11. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Дивлюсь на голосування і роблю виснововок, що декого загризла совість! Приємно! :dance2:

12. Slavik

Slavik Active Member

Golf 3 Variant 1.8 '94, Golf 4 Variant 1.9 TDI '04
    Клубна карта:
    000024
    НІ - НІ І ЩЕ РАЗ НІ!!!!!
    Так продовжуватись не може, бо скоро дойде до колапсу в відносинах між одноклубниками. Я який день читаю ці двіженіє і просто нехватає здивування, що нормальні люди яких знаю особисто можуть різні речі негарні писати.
    Одноклубники ЩО ЦЕ ТАКЕ? Що за двіженіє?
    Правду і відверто сказав Lubas про всі нюанси цієї суперечки:
    Є голосування (в якому не беру участі, тому що всерівно куди приїжати на зїзди, головне щоб одноклубники збирались чим побільше) до якого як Добрим Адмінам (які не хочуть порушувати традиції) так і Новим гарячим Одноклубникам (які прагнуть до якісного просування клубу в маси) ПРОСТО НЕОБІДНО ЗВЕРНУТИ УВАГУ, оськільки ми ж один КЛУБ - це об'єднання людей навколо спільного, що згуртовує, в нас це VolksWagen! Так давайте поважати один одного!
    Моя невеличка пропозиція: в літній період зробити першу пятницю місяця - зїзд на трасі, а третя пятниця місяця - зїзд в парку. Зимовий період ще нечіпаємо, ще далеко.
    Давайте жити дружно, мирно і в повазі один до другого МИ Ж ЛЮДИ!
    Дякую за увагу!

13. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    "Утримуюсь" це досить нормальний вибір людей яким немає різниці куди їздити.
    Куди вибере більшість туди і їздити будуть.
    основа клубу (найактивніші учасники), вже проголосували.

14. Solaris

Solaris Аксакал

я думаю що важливою думкою є думка людей які не приїжають на зїди.. бо можливо тому вони і не приїжають що їм делеко їхати н трасу та шей незнають де вона взагалі є.. про це доречі і написала Яринка! Ну і про старожилів неварто забувати звичайно вони ж можуть надумати і приїхати :mocking:

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ну от зле, що варіанту чергування парк-траса нема в голосуванні

і взагалі за тими перегонами, розбоками, ідіотськими звинуваченнями і безпідставними поливаннями брудом ніхто вже толком і не старається вникнути, а що ж насправді краще для клубу. Тільки одиниці висловили власні міркування, а ми, кілька чоловік, тут гриземося. Тішить одне, ми гриземося не через те, як зробити гірше, а через те, як зробити краще :) За рідний клуб готові порвати один одного :)

Я не знаю ще, яким буде остаточне рішення, але голосування, як би воно не завершилося, уже показує, що враховувати слід думку і одних і інших, бо великої переваги не має жоден варіант і якщо прийняти полярне рішення , то клуб втратить полюбому.

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Або дехто займається ПІДТАСОВКАМИ в аськах :)

17. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Викинути нафіг то голосування і всьо на тому.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Цілком розділяю твій сум, друже, але через такі "двіженія", нажаль, проходять багато клубів. З подивом спостерігав, що сталося з БМВ-клубом буквально недавно і собі тішився, що нам ось уже три роки, а нас Бог милував від того лайна. Але напевно накаркав. Значить завжди мусить знайтися хтось, хто внесе в спільноту розбрат, ось і до нас черга дійшла...

19. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    шоб такого небуло - нетреба тут в клубі ніякої демократії. Можуть бути лише пропозиції на розгляд адміністрації.

20. Solaris

Solaris Аксакал

нерозумію чого ти стільки говориш про той розподіл! я вже тобі разів 5 говорив шо ніхто його непрагне, а ти так на тому наголошуєш ніби сам в тому зацікавлений :scratch_one-s_head:
    нерозумію такого..

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)