Зміна місця клубних з'їздів !!!

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Borman, 19 кві 2009.

?

Чи хотіли б ви перенести з'їзди ближче до центру?

1. ТАК

49,2%
  2. НІ

44,4%
  3. Утримуюсь

6,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Таня зареєструвалася у нас на форумі місяць тому, а з"їзд в парку був минулої п"ятниці. Так що не треба вигадувати казочки, що Таня чудесним чином побачила в парку з"їзд і вирішила приєднатися.

2. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Истину глаголиш !!!

А що за фрази, типу, нахрена нам всякі Тауреги? А чим би було погано, якщо б у клубі були дорогі фольци ? Це ж клуб не тільки других, третіх гольфів і сірків ? А, ще про джетту забула. Звиняйте. Чомусь, з ваших же слів прочитала, що коли Яринка приїхала, то всі були біля її жука... То чи погані Тауреги ? Вважаю, що навпаки прикольно би було побачити таку машинку з вашою наклейкою...

• Подобається Подобається x 3
  3. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Знаеш после таких дискусий не очень и смотриш кто когда зарегестрировался!!!:D

Останнє редагування: 24 кві 2009
  4. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    От в тому то і справа MARTINI !!! Я трохи давніше тут зареєструвалася, але дійсно почала частіше сюди заходити і цікавитися тутешнім життям тільки після того...
    Навіть почала вже подумувати про з їзд...

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Так твоя історія якраз нічим не відрізняється від більшості. Кожен знайшов сайт, зареєструвався, почав спілкуватися, тоді задумався про з"їзди і врешті решт почав на них приїжджати.

А ви тут нам як доказ своєї позиції намалювали історію про чудесне навернення раби Божої Татьяни в клуб, яка випадково в парку побачила з"їзд прекрасних автомобілів і, зачарувавшись ними приєдналася до нас :) А насправді виявляється твоя історія точно така ж, як 95% із нас - сайт, форум, з"їзд, а не навпаки. Так що парк тут абсолютно ніпричому

6. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    і все таки, чи має хтось щось проти з"їздів 1 і 3 - траса, 2 і 4 - парк? якщо ні - в чому проблема?

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Любі друзі! Повідомляю вам, що коли ви заходите на форум і голосуєте з ОДНОГО КОМПА під різними ніками, адміністрація про це знає :) Такі ось чудеса техніки...

8. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Ні , Мартіні, ти не зрозумів до кінця. Я зареєструвалась на клубі і взагалі вже про нього забула... А парк - все змінив !!!
    Короче, виходжу я з нету, бо вже їсти хочу...:ireful:

9. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Для мене би був мій перший ідеальний з їзд, це у парку, а після парку - колоною на трасу трохи поганяти....
    Не можу ніяк відірватися.... від компа.

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Це не від компа, це від клубу... Ти серйозно підсіла, вітаю :) Приїжджай на з"їзд 1 травня :)

11. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Ога, давай ми всі під тебе перестроїмся, оК?
    Завжди на трасі були, а тепер поїдем в парк на твій перший з*їзд.
    Lubas, то шо ти пропонуєш буде так виглядати: півклубу збирається на трасі, півклубу - в парку. Самий натуральний розкол клубу, який почався з того, шо комусь далеко їздити і хоцця поспорити.

12. Куліч

Куліч Active Member

Golf mk1 '78 JB
    ...думаю, що мало хто приїджатиме кожного тижня

Для експерименту можна було б протягом певного часу робити з'їзди
    раз у два тижні, але чергувати місця.

13. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    ну звичайно, в центрі ти б вже був у райвідділі зі своїм "салатом"

мені від того моральна вигода! бо поки наш клуб так собі живе як жив до того - тишком-нишком - ніякої активності і дуже мало цікавих ініціативних людей, то так він довго не проживе!
    я не знаю як ти прийшов у клуб, але думаю якби ти зустрів в місті кілька прикольних фольксів і поговоривши з їх власниками, які би тебе в той клуб запросили, приєднався, то тобі напевно боло би дуже приємно.

• Подобається Подобається x 1
  14. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    шкода, що такий підхід до новачків. нажаль це типове ставлення старічків клубу до новачків, і тут важко щось змінити!

Таня, ти не лякайся, тут не у всіх такий підхід ;)

15. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Колеги, ви не задумувались, чому в клубі мало дівчат? Адже у Львові багато дівчат їздять на VW і на авто вони помішані не менше за хлопців.

ПиСи хтось думав, чому в клубі стало нецікаво Олександрі і Мілці?

16. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    зауважив за собою маленьку помилку, попрошу виправити так як вона випадкова,
    мене загрузило під старим ніком golf dva, я знову нажав голосування нероздуплившись,
    вина моя, признаюсь ,тільки що побачив! бо перечитавши зрозумів що напевне то я

дякую ! і вибачаюсь!

Останнє редагування: 24 кві 2009
  17. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    У мене те саме... навіть учора, зацікавили людину ручки стайл Г3, ну я йому розказав, показав, дав номер Крилова і говорю мол так і так, заходи на сайт, реєструйся класний клуб надзвичайний колектив... А він мені... та ні, дякую, я тільки ручки! Я йому навіть сайт написав на лиску (а візитка пасувала б більше)!!!
    Правильно було уже підміченно - кому треба, знайде і буде з нами!!!

18. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Оце саме ті зальотні про яких казав Мартіні. Зайдуть запитають про ручки і все... А мені цікаво, хочу побачити машинки, шось взнати для себе, покататися на інших машинках)) І от шукаючи в один прекрасний день де можна купити диски, натрапив на цей форум. Зразу стало цікаво. Ше не відвідуючи з"їздів списався з Орестом скірокко і купив в нього 4 диска. І потім так само нічого не очікуючи шо буде на з"їзді, чи ніхто не обматюкає і не поб"є, приїхав і не пожалів!!! Прийняли як то кажуть з хлібом-сіллю...
    А веду до того шо, навіть якшо і прийдуть люди побачити наші машинки під парком то запитають про ручки, чи де зробити такий гарненький тюніг як в Бормана і заб"ють. А в неті найдуть ті хто цікавиться!
    Як казав Соляріс "клуб - це не лише форум", то от хай такі зальотні будуть лише на форумі ніж в клубі! :pardon:Сорі, шо вже трохи не в тему))

А про то шоб робити з"їзд раз на трасі, а раз в парку я вже казав. Тіки мало хто прочитав...
    Хтось каже зачасто кожен тиждень?? А я може скажу навіть шо не зачасто, томущо матимуть можливість приїхати ті люди яки будуть в 2гу або 4ту пятницю у Львові, в які з"їздів нема. А я готовий приїжжати хоч кожен тиждень, я себе добре почуваю в нашій ваген компанії! Головне шоб не їздили принципово хто тіки в парк а хто тіки на трасу. А так і буде, бо я бачу, що ворожнеча вже достатньо поміна, і незважаючи на те, що всі тут такі добренькі стали, половину з нас всеодно думають "а той *** бо не хоче міняти нічо, а той *** бо придумали якусь фігню"... ІМХО...
    В даній ситуації все вирішить тільки КОМПРОМІС, раз у нас уже демократія.

19. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    Трава не наркотик

Антикиллер (с)

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ок, повіримо, що це випадково , а не навмисні підтасовки Соляріса :) Крім тебе виправити ніхто не може, під голосуванням є ссилка Я ПЕРЕДУМАВ :)

Вчора був в районі і вирішив перевірити точку особисто :) Чистота експерименту дотримана повністю. П"ятниця, 19:10. Під"їжджаю до парку. Бачу, що стоїть багато машин, але знак "цегла". Згадую, що Борман казав про заїзд із боку СБУ, їду туди - вузенький проїзд і... тупик. Розвертаюся, їду назад, об"їжджаю через іншу вуличку і заїжджаю на той майданчик під цеглу.

Вся парковка по бокам зайнята повністю (!) , вільний тільки майданчик безпосередньо перед парадним входом у парк. В принципі, якщо тупо перегородити людям вхід в парк, то 10 машин там поставити можна, максимум 15. Правда на майданчику дітлахи м"ячик копають, хтось на роликах і скейті катається ну і ще люди ходять. Однозначно, якщо тут проводити з"їзд, то непоміченими ми не залишимося :) Бо ми тупо будемо завдавати людям незручності своєю присутністю.

А якщо ми так боремося за збільшення масовості клубу, то тут з"являється ще проблема - коли приїде хоча б 20 машин, вони тут просто не помістяться :) Хіба паркуватися в два ряди, що спричинить ще більше незручностей для людей і для нас самих. Словом, місце, як на мене, зовсім не підходяще і збираючись тут ми ризикуємо зробити собі більше антиреклами, ніж реклами

Останнє редагування: 25 кві 2009
Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)