Відповідь: Зміна об'єму двигуна Чув я за таку хню. А скільки така заміна коштує? (не враховуючи ціни гольфа і перегонки машини). І чи можна пригнати наприклад 4 гольф, або 5 на документи другого?
Відповідь: Зміна об'єму двигуна можна через одну модель вище тобто 4 чисто теоретично тобі стає Але шас вже є закон шо кузова молодші 8 років гнати не можна, вот так
Відповідь: Зміна об'єму двигуна Пасат 2,8 ВР6 авторитетно заявляю 12 л траса, 18 л місто! Одна з причин чого я такого не купив.
Відповідь: Зміна об'єму двигуна ту Sciroco:: непиши пожалуйста расход топлива двигателя 9А, станеть он на гольф1?? скока нада денег на все ???
Відповідь: Зміна об'єму двигуна скільки я взнавав, пробивав канали, прораховував всі витрати і т.п. і в кінці кінців дойшов до того шо це все діло вийде лиш на 1000 дорожче ніж продати стару машинку з маленьким мотором (їх беруть бо бенза дорога) і купити собі на порядок краще авто з відповідним мотором. як і зробив. а якшо вже міняти мотор то так як Орест каже - 2 літри з карбами dellorte і шоб тікі на драгу ганяти. там розхід як в БМВ 750 буде.
Відповідь: Зміна об'єму двигуна 9A зі стандартним вприском споживає 12-14 по місті і 8-10 по трасі (за умови Гольфа, на пасаті більше, бо він мало не вдвічі важчий) 9А з впуском, описаним мною вище на Гольфі їстиме 14-18 по місті і десь біля 12-13 по трасі. Десь так, як стандартний ВР-6 З різницею, що їде так, що ВР-6 не бігав близько. Тепер про ціну. Велике сорі за дезінформацію, але першим дезінформували мене. Впуск у повному комплекті коштуватиме 680 доларів. Ціна, вказана вище, без комплекту, в який входять усі приводи, насоси, радіатор, патрубки, фільтри і багато іншого. Установка коштуватиме не більше 50 доларів, бо все продумано і зроблено для простого монтування на машину. Думаю, що можна самому. На запитання, чи не задорого, власник того чуда сказав, що якщо самому варити колектор та купувати карби вийде 900-1000 зелених.
Привіт Всім!!! мене цікавить одне питання:у мене стоЇть двигун RF1.6 з карбом 2E Джетта кінець 1987р.(блок 1.8,так на ньому вибито).Чи можна той двигун переробити на 1.8 ,якщо можна то що для цього потрібно?Дякую.
Теоретично написано у книжці тюнінг двигуна,а мене цікавить практика може хтось робив такі переробки.напевно потрібно звернутись до виробника VW.Фару я вже замовляв зі складу виробника))))))
http://www.golf2club.com/forum/index.php?showtopic=5237&st=40 http://www.golf2club.com/forum/index.php?showtopic=18184
vitOK дякую може маєш більше інформаціЇ,був-би дуже вдячний.Мене цікавить без розточки блока,я не хочу з нього витиснути максимум,просто блок 1.8 чомусь, а об"єм двигуна 1.6.(хотів би зробити з нього 1.8) по можливості,все-таки трошки по тужніший.
нема там розточки. просто всі хто описував процес робили капіталку і точили на перший (чи ще якийсь) ремонтний розмір. я незнаю чи шатуни на 1.8 та 1.6 однакові, тобі треба поміняти коліно та поршні (на 1.8 вони вроді нижчі трохи), ти на тому форумі порийся, там багато хто з 1.6 зробив 1.8 і відписав про те. бажано ще зчеплення поміняти, якщо утебе 190 мм, але як бюджет обмежений то можна і так поїздити. ще як варіант - заходиш в elcats (http://www.elcats.ru/), знаходиш свій двигун, знаходиш двигун 1.8, RP та RF здаэться дуже схожі, порівняї їх по деталях
але май на увазі що якщо ставиш нові поршні треба проточувати двигун під їх розмір, не вийде просто тикнути поршень замість старого