Зняття ТЗ з та постановка на реєстрацію

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Vitali, 14 лис 2008.

1. Linkoln

Linkoln Новачок

MB Sprinter
    Скажіть,будь ласка,хто знає,чи можна знімати з обліку щойно розмитнений автомобіль і поставлений на облік (на себе,розмитнення 100:wacko: для продажу,мені в МРЕО сказали що не можна знімати з обліку 3 роки?Це правда,і де це прописано в законі?
    Дякую!!!

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Я не переоформляв, мені так 2 машини в 5000 грн виллються і нічого в моєму житті не зміниться. Не звик я до таких покупок. Але як тебе цікавить - розповім процедуру в приваті.

3. Vitali

Vitali Початківець

B3 1,8 91р.
    Мене також цікавить :)

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    назбираємо 5 машин - зробимо одним махом без менінгітів і може навіть без машин - тобто рано документи номери і бабло, ввечері стільці.

5. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    моя перша авто.
    готовий трохи чикати но не рік чи два.
    залишилось 4 авто знайти.

6. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Розводять, як молодого!

7. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    в мене ще дві.

8. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    4-ту знайшли!!! І мені в приват інф., будь-ласка!

9. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    ну то як? є ще хтось, хто хоче переоформляти???
    надіюсь це все реально (я про швидкість переоформлення)

10. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    мені треба поставити на облік Сітроен С4 2005 р.в. 1.6, на дружину.

11. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    ну то що?
    scirocco - вроді назбирали 5 авто, то давай обговоримо щоб гарантовано переоформили всі що вище підписались.
    то ще реально?
    і цікавить наскільки буде дороще? якщо номер якийсь "8889" це як приклад.

12. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    говорили ...балакали.

вирішив я сам переоформляти без взяток.
    буду потрохи розказувати хто незнає що робити.
    значить приїзджаєте знімати (обовязково завірена копія доручення нотаріусом і копія чеку про техогляд або оригінал.) -дешевше буде...вам.

потрібно зразу йти у касу і оплатити діагностику (так і кажете в касі).
    з чеком відразу на задній двір , зробили діагностику ( тре робити разом на зняття і постановку 2 бланки, економить час, питаєте у тих хто робить її).
    Без ДІАГНОСТИКИ неприймають з 1по 4 вікно. там зазначено.
    - підходите з 1 по 4 віконечко з тими актами і оформляєте документи на зняття ТЗ,
    берете ті документи що дадуть і підходите у 15 віконечко, де отримуєте 2 листки, один на огляд авто а інший на оцінку авто, знову йдете з цим на задній двір і шукаєте експерта який ходить по вулиці і оглядає інші авто,
    (авто краще відразу парканути на задньому дворі поблище до них.)
    експерти оглядають кузов, фоткають, ставлять печатку на одному з двох бланків і віддає.
    йдете з докум. на оцінку авто, безпосередньо у бокс. робите оцінку і всі ці документи знову несете у 15 вікно,
    далі буде....
    це робив з09,30год. (хоч робота у них з 10,00 год але язаймав чергу) до 11,30 год.

Останнє редагування: 5 гру 2008
  13. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    сьогодні заїхав на півтор години то заніс документи у 15 вікно, там вони 10хв щось заповняли і віддали направивше мене на 2 поверх у 4 кабінет (розшук),
    там інспектор виходить на вулицю , оглядає 5-6 авто і піднімається заповняти свої документи.
    (мене заставив зробити дозвіл на тонування, на 1 рік = 50 грн в касу)
    як в розшуку відадуть док. то спускаєтесь на 1 поверх і здаєте док. з 5 по 7 вікно.
    (у них при вході в той зал є графік роботи, так от документи вже неприймаються за півтори години до кінця роботи.)
    я сьогодні прийшов у15,20, хоч і робота у них до 17,00 год. то вже неприйняли.
    далі буде....

14. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    як думаєте щоб зробити гарний номерний знак "8889"або "1177" щось тіпа такого,
    кіко буде вартувати, бо я ще незнаю коли при подачі документів на реєстрацію і до кого звертатись,. може хто знає?

15. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    не вийде без щоб гарний номер попаде, хіба маєш щастя в лотереї вигравати!

16. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Взагалі коли я переоформляв то там де складають оцінку авто і акт пуківлі-продажу мужик казав що йому треба два номери на лехус такийто, на ркузяка такийто. І той мент дзвонив в Київ і питав скільки то буде коштувати.

17. generator

generator Новачок

Opel Kadett 1,3
    Вітаю,
    я сам з Івано-Франківська, але авто на львівській реєстрації (доручення), треба поїхати ло Львова, щоб зняти з обліку та переоформити авто, тонкощів незнаю, да і часу обмаль, може тут є хто, що допоможе це зробити за день. Можу приїхати в будь який день на тижні, кататися декілка разів небажано, бо моя жінка буде знімати з обліку і на мене переоформляти... Хтось може сказати щось на цей випадок? Звісно буду вдячний.

Дякую

18. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    краще приїдь до Львова у вівторок бо працюють з 08,30 до 17,00,і несам щоб займати черги, прочитай вище написане, там я описав кожен кабінет підряд що за чим.

19. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    сьогодні нарешті дооформив і отримав номер.
    обійшлось
    ауді 2,0 мі, 92 р.в. 1990,00 грн. це все офіційно і нікопійки на лапу.
    чесно кажучи це займе 2дні якщо самому переоформляти.

20. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    ой щось мені не віриться що це займе 2 дні :1- твій допис- 5,12,2008, останній- 13,12,2008 тобто 8 днів. Хоча вітаю! Наступного разу попробуй ще ТО пройти самостійно і розкажи як пройшло. (цікаво б було почути скільки обходиться з взятками такий же сомоход)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)