Відповідь: Зустріч у Городку. Тут більше дописів про туалет ніж про зустріч в Городку. Може перейменувати тему?
Відповідь: Зустріч у Городку. Юра молодець! Самі вишукані фотки підібрав! В мене вже не зосталось красивих фоток, котрі можна було б додати! Ага! Маю ексклюзивні фотки зустрічі Corrado-MARTINI та моїх вагенів. Доберусь до швидкісного нету то розміщу тута. Додано через 1 годину 41 хвилину А ось фотосесія ще однієї міні-зустрічі в Городку
Відповідь: Зустріч у Городку. Варто зазначити, що від суботи моя Кора уже не їздить із задертим задом , а виглядає значно симпатичніше На сервісі в Олега було зроблено деякі модифікації - спереду з-під пружин витягнуто проставки , а ззаду поставлені амортизатори Коні-Спорт і звичайні пружини. Фото ще нема
Відповідь: Зустріч у Городку. Незнаю как она выгледит сейчас!Надо на неё посмотреть!Но мне кажется она и так суперово выгледит! Додано через 17 хвилин Слушай на сервисе у Олега,это где ?
Відповідь: Зустріч у Городку. Читай тему: Зустріч у Городку. Сервіс в Городку, але він поки що приймає тільки своїх! ;-) Тобто він поки що не працює в повному обсязі тай взагалі. А про відкриття його або про розклад роботи напише сам властник того сервісу.
Відповідь: Зустріч у Городку. Напиши в личку Олегу М. Он те все распишет и расставит по полочкам что да как.
Відповідь: Зустріч у Городку. а чого це так баато автомобілів їздять без накейки сайту на задньому шклі? зокрема скіроко і кабрік.
Відповідь: Зустріч у Городку. У Г1 настільки мале задне скло, що я б теж туди ніяких наклейок не клеїв би.