а це вже говорить більше, що почав EGR вмирати, або паливна рампа ( датчик) підклинює і така світомузика... Подібне вилікував чисткою і додатковим фільтром...
на сервісі запропонували оригінальний EGR на 30% дорожче ніж можна купити в магазині автозапчастин, номер запчастини при цьому відмовилися дати.
Оригінальний EGR привезуть через тиждень. Порадьте чи можна їздити по місту дім-робота-дім = 50км на день ще тиждень, чи не вилізе в наслідок цієї їзди ще щось додатково?
Можеш їздити сміло. Тобі який клапан приговорили? Цей? І скільки захотіли за нього? 1K0906283A - ціна приблизно 824. чекати 2/3 дня
ні , той що нижче з радіатором(здається - 5) , на сервісі пропонували оригінал за 12400грн, я замовив оригінал з німців і + дві прокладки разом 9000грн
Ого.. Ну ціна 9000 в принципі нормальна. Але поспішив ти трохи. Можна було пошукати 03l131512cf, вони продавались до 14-го року, потім замінили на 03l131512dq Так от попередній коштує 4912грн.
думаю не варто ризикувати, тим більше що я вже оплатив.але в будь якому випадку дякую. На Кордуби 5 попросили 1200 грн за роботу по заміні, як ви думаєте ціна адекватна ?
По цінах на сервісі не можу сказати, але думаю то дофіга, я б сам то зробив (для себе, на свому авто і т.д). Попитай в Олег М. в нього своє СТО.