Для Фольксваген Гольф 2 сидіння перед. "Рікаро", 2 шт., 1993 р.в., по 350 грн. тел.: (067) 169-9573 Але то від дводверки. Я дзвонив, по 300 казав віддасть. Але мені не підійдуть, в мене 4 дверки. Казав тре чистити і одна трохи потерта. Якщо кому підійде - розраховую на могорич. Думав купити, почтстити і перепродати - але нема часу, та і багато певно не зароблю... Не комерсант я...
так а чим вони тобі не підходять, там все те саме, тільки є ліфт для відкидання - буде в тебе додаткова опція
Теж так думав, але не був впевнений... Шкода грошей. Та і старі куди діну? Гараж і так захламлений...
глянь тему про мого гольфа - я там свої відреставрував - зараз просто лялька. хоча, якщо немаєш можливості з тим бавитись - тоді краще шукати в такому стані, щоб не робити ремонту
Бронь, але по можливості скинь фото або свій тел в ПП, якщо дійсно Рекаро від 2 гольфа - то на 90% що заберу
піднімаєм некропост(відчуваю себе некромантом)) шукаю рекаро від Г2/Г3 П.С. Хтось може порадити майста, який може переварити сідухи від г3 під г2 дякую за допомогу. П.П.С. Помідорами не кидати)