Розпредвал 2Е на РВ

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем ROS, 12 січ 2009.

1. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    я тоже так думав що нагрузка буде більша якщо поставити G60 і роботи там багато...в нас на шроті за комплект з установкою хочуть 350зелених а ще плюс міняти кільця то це буде дорого.... а роспредвал від 2Е можна попробувати поставити собі:dance: дякую за інформацію))) а може так часом в когось є такий роспредвал??? я б купив собі;))))

2. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    а скільки буде коштувати в вас зробити таке задоволення??? може б то я підїхав і ви мені зробили таке)

3. kym

kym Аксакал

a 100
    Ну це робилося в процесі капіталки двигуна. Спеціально міняти кільця якось навіть не серйозно... хіба машину на спорт готовити. Вартість кілець (Кольбеншмідт Австрія) потягне в 1000 грн ну і плюс ще робота... 150-200дол в залежності що після вскритія вилізе... одним словом не дуже дешеве задоволення

4. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    так знайшов я роспредвал... на ньому пше отакі знаки
    А далі значок VW audi і цифри 026 1
    049109111С - на шківі написано
    AWTFD
    це мені продавець продиктував. де тут індекс?? і чи підійде мені на мотор PF такий вал? підкажіть будьласка чи варто ставити ? і ще чи треба новий повітровимірювач? РОС ставив собі повітровимірювач від мотора 2Е...а що він дасть власне? чи не може бути рідний???

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Оця буква "А" і є індекс - це з 2Е двигуна. А от чи він тобі підійде не знаю.... З PF двигуном не експериментував.

6. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    зрозуміленько) дякую за підказуку.... мій двигун PF такий же самий як PВ.... вот РОС поміняв собі і каже що краще їде.. я порівняв характеристики валів [​IMG]
    як бачимо вал 2Е як то сказати "більш кругліший" отже максимальний крутний момент перенесеться ближче до низьких оборотів двигуна

я думаю всетаки варто попробувати) а що получиться - побачимо)

7. kym

kym Аксакал

a 100
    2Е не кругліший, а розрахований на більший обєм.....він скоріше відкриває і закриває клапани, щоб пропустити більше суміші, а якби твій PF був такий як РВ то і букви би були однакові... а так якась різниця є ... шукай дані по свому двигуну

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Досвід вже показав що довга кпп з JH до економії не призводить, а призводить до не зручностей. По власному досвіду поставив FF - довго плювався поки не замінив на коротку коротку ACD

9. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    та згідний звичайно що двигуни різні)інакше б букви були однакові :D я ще досконало не вивчав ці двигуни.....

ххмм.....а по кріпленнях вал від 2Е можна запхати в мій мотор чи шось не підійде?... я просто не знаю купляти чи не купляти мені той вал( от питаю... і ще одна сторонв медалі якщо буде більше вприскуватись бензину - значить розхід по любому збільшиться....і будуть швидше зношуватись кільця і поршнева група.... отже треба ставити інші кільця і поршневу ....як вже писалось вище...

тепер як казав Іван Васильович "меня терзают сутные сомнения"

10. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    в мене двигун RF 1.6 карб 2Е2,я собі поставив такий вал "А".Відчутність на низах,легше дихає.

11. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    а як на високих оборотах? 5-7 тис? потужність падає чи ні?? ... і як розхід?

я так зрозумів що вали практично однакові (по кріпленнях) і підходять до різних моторів....
    маю надію що і мені підійде по кріпленню....а що з того вийде - побачимо

12. kym

kym Аксакал

a 100
    Зніми кришку розпредвала і подивись скільки в тебе посадочних місць під розпредвал на ГБЦ. Розпред. з індексом "А" має чотири, бо є варіанти що може бути 5. Якщо чотири то поставиш без проблем. Я не думаю що воно вплине якось на знос двигуна. Воно може вплинути на розхід і на динаміку, а от чи в кращу сторону чи в гіршу треба експериментувати

13. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    зрозуміло) дуже дякую за пораду)... ну я б не хотів щоб їло більше бензину :D ітак машинка не дуже така економічна)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)