Вібрааааація!!!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем DRIVER, 27 бер 2011.

1. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Дядя Коля, в вас почав здраво працювати регулятор холостого ходу, якщо він не тре, то в понеділок я заглушу його нах)))))))
    Не заважайте машині працювати)))

2. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Як це здраво і як це не тре? :) Я не знаю чи тре він чи не тре чи треба чи не треба :) Я думаю головне, щоб ти зрозумів, хоча мені також цікаво

3. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Раз завод поставив, значить тре)))))

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Ну не така вона і вже звичайна...там ще стоїть мікросхема управління.
    До речі скільки така пасатівська коштує..? Недавно на Вольво С40 така накрилась ... тільки там одна на дві свічки.... так замінників не існує а оригінал 1100грн.

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Ти про який модуль...?

6. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Дуже правильне запитання. Якщо чесно, то не знаю про який. Включаю запалення, за пару секунд чути як спрацьовує якесь реле і характерне жужжання пару секунд. Потім відключається. Це було завжди. А ось коли заведений мотор, я такого раніше не помічав, було не було важко зараз сказати. А зараз точно є, навіть коли мотор працює. Я колись давно дивився, цей звук йшов з блоку високої напруги (не знаю чи правильна назва), з якої йде центральний провід до трамблера.

7. SIK

SIK Active Member

нива 1.7 2006р.в.
    артьом привіт.пєзо читає сигнал що дає ебу.принцип схожий до датчика дитонації пєзо ,тільки те що датчик дитонації реагує на дитонацію і після цього ебу дає випередження запалювання.іскру дає не пєзо а катушка.

8. kym

kym Аксакал

a 100
    В тебе може жжужати дві речі бензонасос і регулятор ХХ.... ще може вакуум свистіти.
    Але то треба буде в живу послухати...

9. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Приїду. Але бензонасос ззаду, а це чітко чути що під капотом. Вакуум би свистів, а це бженить пару секунд. А ось регулятор ХХ не знаю де він і які звуки видає. Звук подібний до електричного, а перед тим якесь реле клацає.

10. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Та шо там їхати. Жужжить точно регулятор ХХ. Там шаговий моторчик, який відкриває ДЗ до потрібного кута для роботи двигуна на ХХ, заводитеся, оберти стають трохи вищі і падають до нормальних, просто на заведеному моторі ви вже не чуєте жужжання. Та й регулятор ХХ регулює оберти якшо вони не співпадають більш ніж на 50 об/хв.
    Де стоїть? Стоїть на блонці моноінжектора вашого.
    Бензонасос теж гудить ззаду. Вакуум не чув шоб у вас свистів коли були у нас)

11. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Чую чую. І ще реле якесь клацає час від часу перед жужжінням :) Особливо чітко чути коли натискаю педаль тормозу.

12. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    швидше за все гуде блок АБС

13. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Блін)))) Скіко неизведанного в старому пассаті)))))Роздули на всю страну!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  14. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Донецький, не щоб пояснити!

Блок АБС також не тестується в мене, і це також питання до нашого електрика з понеділка :)

15. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Коломия не помиї, Коломия місто!!!!!!!!! +1)))))

16. kym

kym Аксакал

a 100
    А звідки донецкі знають що коломия не помия коломия місто..... келішки з трембовлі пийте на здоровя ..... ???*??

17. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Хлопці, це все добре, але хто буде чистити мені клапан ХХ від бруду, якщо він звісно ще працює. Оберти то не піднімаються при включенні передачі на гарячу. Звідси і вібрація двигуна.

18. kym

kym Аксакал

a 100
    приїдеш почистим... маю спец хімію для цього..... Думаю клапан працює бо інакше тобі двигун так би трясло що ти вже би раз десять дзвонив....)))))))))

19. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    kym а якою саме хімією чистять? Я свій чистив рідиною для карбюраторів.

20. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    "схід і захід разом" (с)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)