Хочу для профілактики перебрати компрессор G60

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Rock-n-Roll, 13 лип 2009.

1. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    якщо не вийде з набором зірочок,як радить Ярик, можеш попробувати ще два варіанти:
    1. Болгаркою (якщо є доступ) зпиляти голову шистигранного болта під якийсь рожковий ключ
    2. Збити зубилом (якщо є доступ спиляти болгаркою) голову болта і викрутити залишок його за допомогою підходяшого інструменту (сильні плоскогубці,газовий клюк чи шпильковерт)
    Якщо (недай боже) під час викручування болта він зломається і його частина лишиться не викрученою,треба буде використовувати набір екстракторів

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Для першого варіанту можливості нема, той болт втоплений, ні болгаркою, ні ключем туда не залізеш. Є ще варіант знайти офігенно закалену зірочку підходящого розміру, забити її всередину в той зірваний шестигранник і крутити

3. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Ну якщо доступу мало і зірочка не поможе свердліть отвір і вкручуйте підходяший екстрактор, в мене такий випадок був коли знімав один з супортів. :)

4. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    я також так викручував.

5. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    Хто знає де можна дістати такий болт (пустотілий), або токаря який міг би виточити його[​IMG]
    І ще, хотів би шліфанути корпус компресора до дзеркального блиску поки на ремкомплект буду чекати, хто підкаже де таке можна зробити ?

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Неуявляю ні як болт виглядає ні як твій компрессор але:
    За болтом підійди на базар на Перфецького. Там є дядько з самими різними болтами саморізами і прочьою фігньою. Тряси його
    А для компрессора купи щітку (насадку) на дрель чи болгарку - і фпірьот чистити і шліфувати.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)