Акція) Сірокко мк1 за 1999у.е. <table style="font-size: 100%;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td style="width: 30%;" valign="top">Модель:</td><td style="width: 70%;" valign="top">Volkswagen Scirocco </td></tr> <tr><td style="width: 30%;" valign="top">Год выпуска:</td><td style="width: 70%;" valign="top">1978</td></tr> <tr><td style="width: 30%;" valign="top">Кузов:</td><td style="width: 70%;" valign="top">Хэтчбек</td></tr> <tr><td style="width: 30%;" valign="top">Коробка передач:</td><td style="width: 70%;" valign="top">Механическая</td></tr> <tr><td style="width: 30%;" valign="top">Количество дверей:</td><td style="width: 70%;" valign="top">3</td></tr> <tr><td style="width: 30%;" valign="top">Цвет:</td><td style="width: 70%;" valign="top">Зеленый</td></tr> <tr><td style="width: 30%;" valign="top">Тип топлива:</td><td style="width: 70%;" valign="top">Бензин</td></tr> <tr><td style="width: 30%; padding-bottom: 10px;" valign="top">Описание:</td><td style="width: 70%;" valign="top">cигнал, центр. замок, люк, бензин,хорошее состояние</td></tr></tbody></table>http://auto.meta.ua/auto/Volkswagen/555408/
Наскільки я пам*ятаю, то це авто з проблемною коробкою (зі слів власника).. але за 1600уо віддавав його.
тоді пропозиція заманлива, 1600 тільки доки коштують) в мене тільки питання які запчастини ідуть на мк1?? від гольфа 1??? Київляни, може хтось вживу бачив???
На МК1 1:1 з Г1 йдуть, бо МК1 легший, ніж МК2. Але то тількі по ходовій. Кузовні всі свої. І заліза. а особливо хрому на МК1 вже не знайти.
Авто не в Києві було.. треба кудись було їхати.. вже забув назву міста. Але невідомо, чому при розміщенні об*яви дописувач вказав місто Київ.
Оце я панімаю тусня! Ех були б в Україні такі ціни на scirocco як і в Європі, була б і у нас така тусоффка-масоффка. Люблю сірка, хфайна машина, для душі вона...
Ви знаєте хлопаки, час від часу заходжу в дану тему і потроху відчуваю, що починаю закохуватись у сірка. Сам не знаю чому. Ніразу не бачив сірка в очі, не говорячи про те, щоб на ньому їздити. Але з ваших розповідей починаю відчувати до цієї машини щось особливе. Мабуть дійсно Ваші душі полонила ця машина, раз Ви змогли передати свої почуття до неї тут, в інеті, та ще й в такому широкому змісті. Тому маю до вас питання. Чи не знаєте ви когось, хто у Франківську має сірка? Може я би десь зустрвіся з власником і подивився на цю культову машину? І чи не підкажете Ви, чи можна десь таке добро в Україні купити, і бажано достойний екземпляр, чи максимум що тут можна, то купити фактично доки і робити вже самому з неї люди? Чекаю ваших відповідей. Може виявиться так, що виявляється на форумі є ще ненародившийся сірковод, якому треба допомогти народитися. :D
по автопродажах декілька екземплярів є. Ще й не дуже дорогі 4-5 тис баків. Але звісно над ними треба працювати. І ще хочу приєднатись до serg9, бо сірки і мені дуже до душі прийшлись. Але ж я не можу зрадити свого гольф 2!!!
На автошляхах України їздять достойні екземпляри, але як привило вони не продаються Коли вирішив купити 3-й по рахунку Скірокко, то після довгих пошуків достойного екземпляра, було вирішено машину гнати під документи з Німечини, це правда дорогий варіант. Це по-перше. По-друге, можна піти шляхом Mixonoff (детальнішу ТУТ) Бюджет питай у власника. По-треттє, можна купити мертвяка і привезти донора з Німців чи Польщі. Всі три варіанти напряму впливають на вартість машини, тому вирішуй сам. Ще додам, незважаючи на те що в моєму гаражі є ще такі втомобілі як Passat B5 & Golf Cabrio, я всерівно отримую величезне задоволення від Scirocco!
Вже продається в іншому місті і на 500уо більше хоче новий власник http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_739270.html
Там же ще цікавий екземпляр: ФИО: Телефон: 8(093)616-41-35 Email: отправить сообщение Город: Харьков Подробно об автомобиле <TABLE style="FONT-SIZE: 100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD style="WIDTH: 30%" vAlign=top>Модель:</TD><TD style="WIDTH: 70%" vAlign=top>Volkswagen Scirocco GTX</TD></TR><TR><TD style="WIDTH: 30%" vAlign=top>Год выпуска:</TD><TD style="WIDTH: 70%" vAlign=top>1987</TD></TR><TR><TD style="WIDTH: 30%" vAlign=top>Обьем двигателя:</TD><TD style="WIDTH: 70%" vAlign=top>1.8</TD></TR><TR><TD style="WIDTH: 30%" vAlign=top>Кузов:</TD><TD style="WIDTH: 70%" vAlign=top>Хэтчбек</TD></TR><TR><TD style="WIDTH: 30%" vAlign=top>Коробка передач:</TD><TD style="WIDTH: 70%" vAlign=top>Механическая</TD></TR><TR><TD style="WIDTH: 30%" vAlign=top>Количество дверей:</TD><TD style="WIDTH: 70%" vAlign=top>3</TD></TR><TR><TD style="WIDTH: 30%" vAlign=top>Цвет:</TD><TD style="WIDTH: 70%" vAlign=top>Синий</TD></TR><TR><TD style="WIDTH: 30%" vAlign=top>Тип топлива:</TD><TD style="WIDTH: 70%" vAlign=top>Бензин</TD></TR><TR><TD style="WIDTH: 30%" vAlign=top>Пробег:</TD><TD style="WIDTH: 70%" vAlign=top>142 тыс. км</TD></TR><TR><TD style="PADDING-BOTTOM: 10px; WIDTH: 30%" vAlign=top ?>Описание:</TD><TD style="WIDTH: 70%" vAlign=top>MP3, cигнализация, центр. замок, Бортовой компьютер, Спойлер</TD></TR></TBODY></TABLE> http://auto.meta.ua/auto/Volkswagen/619445/ <LI class=grey>$4000Цена 1988Год выпуска<LI class=grey>205000Пробег 1800Рабочий объем<LI class=grey>130Мощность 10Разгон 0-100<LI class=grey>ПереднийПривод Хетчбэк 2/3-двериТип кузова<LI class=grey>БензинТопливо КарбюраторСистема питания<LI class=grey>9Средний расход Механика-5Bид коробки передач<LI class=grey>СИНИЙ МЕТАЛИКBнешний цвет ЧерниговОбласть<LI class=grey>ЧерниговГород <LI style="COLOR: #888">359Просмотров <LI class=grey style="COLOR: #888">2Просмотров за сегодня 10 October 2008Дата вношения <!-- Описание VOLKSWAGEN Scirocco 1.8 -->Описание Продам WOLKSVAGEN SCIROCCO <!-- Контакты по VOLKSWAGEN Scirocco 1.8 -->Контакты отрошко 80936480883 http://rstcars.com/oldcars/volkswagen/scirocco/volkswagen_scirocco_163124.html
а тут той самий скіроко за 3000 http://rstcars.com/oldcars/volkswagen/scirocco/volkswagen_scirocco_199844.html
Цікаво як там на крбюраторі і двигуні 1,8 добились 130 к.с. Делорти стоять чи шо...? Але на делортах розхід в 9 літрів нереальний...
Мабуть якби я і наважився, то вибрав би 3 варіант, брати тут мертвяка і гнати донора з Німеччини. Бо уявляю собі, в якому калхозі на сьогоднішній день перебувають сірки, які нині тут продаються. І що я ще прикинув: мабуть це вже би мав бути Мк2. Чи я помиляюсь?
Собі шукав сірка близько року, всі оголошення про продаж сірків з нету висять по пів року і більше. До деяких звонив - преважно биті в морду. Вирішив іти шляхом Міксонова - взяти гарну заготовку і робити, не так сильно бє по кишені як пригон (7-10к)... принаймні поступово) Якщо вибереш собі варіант сконтактуйся Криловим - він в курсі справ сіркових в Україні.